Închide meniul

„Nu poate fi încarcerat” Avocatul lui Mario Iorgulescu, reacţie categorică după condamnarea de 13 ani şi 8 luni!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 octombrie 2023, 21:02

„Nu poate fi încarcerat Avocatul lui Mario Iorgulescu, reacţie categorică după condamnarea de 13 ani şi 8 luni!

Avocatul lui Mario Iorgulescu, reacţie categorică după condamnarea de 13 ani şi 8 luni!

Mario Iorgulescu a provocat un accident mortal în 2019 / Colaj Facebook/Observator

Avocatul lui Mario Iorgulescu, Virgil Boglea, a avut o reacţie categorică după condamnarea de 13 ani şi 8 luni primită de fiul lui Gino Iorgulescu. Chiar dacă decizia este definitivă şi executorie, acesta a ţinut să afirme că nu se pune problema ca tânărul de 28 de ani să ajungă după gratii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Virgil Boglea a ţinut să afime că decizia luată de magistraţi nu este una corectă şi că pregăteşte o cale de atac excepţională. Ia în calcul să deschidă un proces la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO).

Avocatul lui Mario Iorgulescu a avut o reacţie categorică

Curtea de Apel București a decis ca Mario Iorgulescu să ispăşească 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor. Iniţial, în primă instanţă, fiul preşedintelui LPF primise o condamnare de 15 ani şi 8 luni de închisoare.

Am luat la cunoștință hotărârea de pe portal, urmează să citesc și motivarea și atunci vom putea face mai multe clarificări. Din punctul de vedere al apărării, procesul trebuia rejudecat.

Ne vom adresa organismelor abilitate, nu e normal ca o persoană bolnavă să fie judecată sau să se vrea trimiterea lui în închisoare în condițiile în care are atâtea afecțiuni medicale ireversibile. Sunt în pregătire și căi de atac extraordinare, ne gândim și la CEDO. Momentan, nu am luat o decizie„, a declarat Virgil Boglea la gsp.ro.

Reclamă

Mario Iorgulescu este acum în Italia, unde este internat într-o clinică de psihiatrie. Potrivit avocatului, fiul lui Gino Iorgulescu nu poate fi extrădat pentru a fi trimis după gratii.

S-au pronunțat 3 instanțe de pe teritoriul Italiei, care spun că (n.r. – Mario Iorgulescu) nu poate fi încarcerat, fiind bolnav, adică sunt 3 hotărâri în acest sens. Nu e un lucru inventat de avocați, de familie.

E un lucru certificat de o instanță, de experți în domeniu. Italia, stat european, spune că o asemenea persoană nu poate fi supusă acestor rigori. De altfel, și Tribunalul Ilfov a admis, prin recunoașterea hotărârii din Italia, că (n.r. – Mario Iorgulescu) suferă de afecțiuni psihice grave, s-a emis și un certificat de handicap. El este internat acum„, a mai spus avocatul lui Mario Iorgulescu.

Reclamă 4 / 0/3

Gino Iorgulescu: „E un copil care nu are discernământ”

Gino Iorgulescu a declarat că fiul său nu are discernământ şi că sunt multe momente în care nu este lucid.

Eu vreau să vă spun ceva. Băiatul meu nu a fost drogat. Cine mai spune că e drogat o să aibă o mare surpriză, pentru că noi avem dovezi, și o să plătească. O să-i chemăm în instanță.

Așteptăm să fie corectitudine, că până acum nu a fost. (n.r. Cum se simte Mario Iorgulescu?) Cum să se simtă? E un copil care nu are discernământ și are momente când e lucid și când nu mai realizează ce vorbește. O dată regretă, o dată nu știe ce a făcut”, a declarat Gino Iorgulescu la ultimul termen al procesului.

Fiul lui Gino Iorgulescu a provocat un accident cumplit în 2019, în urma căruia un bărbat, tată a doi copii, și-a pierdut viața. Bolidul condus de Mario Iorgulescu a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de autoturismul condus de tânărul de 24 de ani. Daniel Vicol a murit pe loc.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și