Închide meniul

Nunta anului, fără dar! Simona Halep le-a impus invitaților restricții dure! Eveniment spectaculos, cu peste 300 de invitaţi

Reclamă

Publicat: 15 septembrie 2021, 8:17

Nunta anului, fără dar! Simona Halep le-a impus invitaților restricții dure! Eveniment spectaculos, cu peste 300 de invitaţi

Motivul pentru care Toni Iuruc a divorţat de primele două soţii

Simona Halep divorţează de Toni Iuruc / Instagram Simona Halep

Simona Halep și Toni Iuruc vor organiza petrecerea de cununie civilă în Constanța, la clubul deținut chiar de nașul cuplului. Cea mai mare jucătoare de tenis din România, în ultimii ani, a impus restricții dure pentru cei 300 de invitați. Din câte se pare, aceștia ni vor avea voie cu telefoane mobile sau alte dispozitive de înregistrat, după cum anunță Telekom Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep și Toni Iuruc, nunta anului în România

Totodată, Halep a decis ca toți cei care vor lua parte la nunta sa să nu dea bani sau cadouri. Cununia civilă este programată să aibă loc de la ora 16:00, fiind urmată de o petrecere fastuoasă pe malul mării.

Printre invitați se vor număra Ilie Năstase și Ion Țiriac. Invitație a primit și președintele țării, Klaus Johannis. Sursa citată mai sus anunță că sunt șanse mari ca acesta să participe.

Nu va fi o nuntă, propriu zis, este doar cununia civilă. Da, normal că va fi petrecere, vor fi alături de noi rudele, apropiații„, a spus Stere Halep, conform fanatik.ro.

Simona Halep, extrem de emoționată înaintea marelui eveniment

Revenită recent de la US Open, Halep a dezvăluit faptul că este extrem de emoționată înainte de marele eveniment.

Reclamă

„E un eveniment frumos, am emoții, dar sunt diferite (față de cele din tenis, n.r.). E un pas foarte important, sunt bucuroasă că se întâmplă„, a spus Halep la revenirea din America.

Campioana noastră a dezvăluit, pe contul ei de Instagram, ce program va avea în acest final an. Mai întâi ia startul la Indian Wells, între 6 și 17 octombrie, după care va juca la Moscova, la Kremlin Cup, între 18 și 24 octombrie. La Cluj-Napoca va fi prezentă între 25 și 31 octombrie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Ce nu au voie să facă invitații Simonei Halep
Iohannis, Năstase și Țiriac, se numără printre cei care au primit invitații

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și