Închide meniul

Tatăl Simonei Halep rupe tăcerea! Dezvăluiri importante, cu o zi înainte ca fiica lui să ia numele lui Toni Iuruc. „Nu va fi o nuntă, propriu-zis”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 14 septembrie 2021, 14:06

Tatăl Simonei Halep rupe tăcerea! Dezvăluiri importante, cu o zi înainte ca fiica lui să ia numele lui Toni Iuruc. Nu va fi o nuntă, propriu-zis”

Toni Iuruc a confirmat că divorţează de Simona Halep

Instagram Simona Halep

Simona Halep a fost dată de gol de tatăl ei. Cu doar o zi înaintea cununiei cu Toni Iuruc, Stere Halep a dat din casă. A vorbit despre eveniment, dar şi despre naşii Simonei şi ai lui Toni Iuruc. Nu va fi o nuntă, spune Stere Halep, care a dat toate detaliile evenimentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, dată de gol

Stere Halep e emoţionat nevoie mare înaintea fericitului eveniment. Simona Halep se căsătoreşte cu Toni Iuruc, iar evenimentul este pus la punct în cele mai mici detalii. Tatăl Simonei, Stere, pare să se ocupe de ultimele amănunte organizatorice. ”Da, am emoții uriașe. Normal să am, e nunta copilului, nu ar putea fi altfel. E fata mea, vă dați seama, se căsătorește…”, a dezvăluit Stere Halep, conform fanatik.ro.

Stere Halep a vorbit despre evenimentul care va avea loc pe 15 septembrie, atunci când Simna Halep și Toni Iuruc se vor cununa civil. ”Nu va fi o nuntă, propriu zis, este doar cununia civilă. Da, normal că va fi petrecere, vor fi alături de noi rudele, apropiații”, a mai spus Stere Halep.

Stere Halep, dezvăluiri despre naşii Simonei Halep

Mai mult, Stere Halep spune că este foarte încântat de alegerea nașilor făcută de Simona Halep și de Toni Iuruc. ”I-am cunoscut, cum să nu îi cunosc. Domnul Caramihai este un om… Extraordinar. Vor fi alături de noi, mâine, evident”, a mai spus Stere Halep.

Dar asta nu e tot. Stere Halep a continuat seria dezvăluirilor. ”Vor face cununia civilă la Primărie, la Casa de Căsătorii. Apoi mergem la petrecere, așa cum a fost organizat evenimentul”, a mai precizat Stere Halep.

Reclamă

După câțiva ani de relație și o logodnă discretă făcută la începutul acestei veri, Simona Halep și Toni Iuruc au decis să facă primul pas spre întemeierea unei familii: cununia civilă. Cei doi se vor prezenta în fața ofițerului stării civile pentru a semna actele care îi vor transforma în doamna și domnul Iuruc, jucătoarea de tenis păstrându-și, totuși, și numele de fată.

Apoi, însoțiți de prieteni și de rude, Simona Halep și Toni Iuruc, deveniți soț și soție, vor merge la petrecerea care va avea loc la malul mării, într-unul dintre cele mai luxoase cluburi din Mamaia, deținut chiar de nașul cuplului, Dani Caramihai.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dezvăluiri de ultimă oră despre Simona Halep
  • Stere Halep, detalii despre cununia sportivei

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și