Închide meniul
Foto

O culturistă a suferit o transformare uluitoare şi se îmbogăţeşte din OnlyFans: „Bărbaţilor le plac femeile cu muşchi!”

Publicat: 11 mai 2023, 12:25

O culturistă a suferit o transformare uluitoare şi se îmbogăţeşte din OnlyFans

O culturistă a suferit o transformare uluitoare şi se îmbogăţeşte din OnlyFans

Vladislava Galagan face senzaţie pe reţelele sociale / Instagram

  • Vladislava Galagan surprinde cu înfăţişarea ei
  • Cum a ajuns să arate după 11 ani de antrenamente

O culturistă de 27 de ani a suferit o transformare uluitoare şi se îmbogăţeşte din OnlyFans. Vladislava Galagan a ajuns să aibă un succes uriaş şi câştigă chiar şi 10.000 de dolari pe lună pe platforma cu conţinut dedicat adulţilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra care s-a născut în Temryuk locuieşte în prezent în Praga. A început antrenamentele în urmă cu 11 ani şi s-a umplut de muşchi. A făcut şi o colecţie impresionantă de medalii la concursurile de Culturism şi Fitness.

O culturistă a suferit o transformare uluitoare şi se îmbogăţeşte din OnlyFans

Vladislava surprinde, la fiecare apariţie, cu fizicul ei impresionant (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) şi postează pe reţelele sociale mai multe videoclipuri de la antrenamentele dure pe care le face. Are aproape 900.000 de urmăritori numai pe contul de Instagram.

Reclamă

Fanii i-au pus şi o poreclă. „Mi se spune în mod constant că arăt ca ‘Kendall Jenner (un cunoscut model american) pe steroizi‘”, s-a amuzat rusoaica. Acuzată că pozele ei sunt modificate şi că nu poate arăta aşa, Vladislava Galagan le-a răspuns criticilor.

Când m-am alăturat rețelelor de socializare, am aflat că sunt atât de mulți bărbați cărora le plac femeile înalte, puternice, musculoase şi cu o față drăguță. Dar oamenii îmi spun că mușchii mei sunt photoshopați, pentru că nu le vine să creadă că cineva care arată ca mine ar putea fi atât de puternic„, a precizat rusoaica, potrivit nypost.com.

Reclamă

Vladislava a recunoscut că ia diferite suplimente pentru a-şi creşte forţa şi a-şi maximiza câştigurile, dar anunţă că nu ar avea succes dacă nu ar ţine dietă. Mănâncă de patru ori pe zi, iar din alimentaţia ei nu lipsesc carnea de vită, ouăle, curcanul, puiul şi peştele. Merge de cel puţin şase ori pe săptămână pentru a se antrena la sală!

Ivana Knoll, asaltată cu oferte pentru a-şi face cont pe OnlyFans

Ivana Knoll a atras toate privirile la Mondialul din Qatar şi a ajuns să fie asaltată cu oferte pentru a-şi face cont pe OnlyFans. Fosta Miss Croaţia, desemnată „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, a ţinut să pună capăt tuturor zvonurilor.

Modelul în vârstă de 30 de ani a adunat 3 milioane de urmăritori, pe reţelele sociale, pe durata turneului final din Qatar. S-a mutat în Statele Unite şi postează, aproape zilnic, imagini senzuale de la piscină sau de pe plajă.

Reclamă 4 / 0/3

Ivana a recunoscut că, în timpul CM 2022, primea în fiecare zi câte 10 telefoane şi 20 de mail-uri de la diferite agenţii. Acestea încercau să o convingă să li se alăture şi să accepte să îşi facă cont pe platforma destinată adulţilor.

(Îţi vei face cont pe OnlyFans?) Nu știu de ce nu pot accepta că nu vreau să deschid unul! Nu judec, pur și simplu nu sunt genul acesta de persoană. Nu este pentru mine! Am încercat să explic că nu este vorba întotdeauna despre bani, ci îmi pasă de reputația mea.

De obicei nu accept tot ce îmi oferă ei, pentru că vreau să lucrez cu branduri care îmi plac, și nu cu toate. Îmi place să prezint ceea ce îmi place cu adevărat, nu doar ceea ce sunt plătită să promovez. Dacă nu fumez, nu pot promova țigările!„, a spus Ivana Knoll într-un interviu pentru tmz.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Şi-a încheiat cariera la 24 de ani pentru a face avere pe OnlyFans
Diverse • 26 ian., 11:11
FOTO
Şi-a încheiat cariera la 24 de ani pentru a face avere pe OnlyFans. Are sute de mii de urmăritori: „Nu voi regreta!”
Nick Kyrgios şi Boris Becker, în "război" deschis
ATP • 14 dec., 12:58
Nick Kyrgios şi Boris Becker, în „război” deschis! Schimb incredibil de replici: „Du-te să vorbeşti despre tenis pe OnlyFans!”
Nick Kyrgios şi-a făcut cont pe OnlyFans
Diverse • 8 dec., 21:43
Nick Kyrgios şi-a făcut cont pe OnlyFans! Rebelul tenisului a anunţat ce conţinut va posta pe controversatul site
Cum arată fiica lui Ilie Năstase care face avere din fotografii interzise minorilor
Diverse • 15 oct., 21:52
FOTO
„Atât de frumoasă!”. Cum arată fiica lui Ilie Năstase care face avere din fotografii interzise minorilor
"Noua Sharapova" a pozat topless şi şi-a dat fanii peste cap
Extra • 11 aug., 14:40
FOTO
„Noua Sharapova” a pozat topless şi şi-a dat fanii peste cap. Are 23 de ani, s-a retras din tenis şi are milioane de euro în cont