Închide meniul
Foto

O nouă dramă! Nepotul lui Michael Schumacher şi-a fracturat coloana în accidentul horror în care a fost implicat. Dezvăluiri tulburătoare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 octombrie 2022, 16:53

O nouă dramă! Nepotul lui Michael Schumacher şi-a fracturat coloana în accidentul horror în care a fost implicat. Dezvăluiri tulburătoare

Nepotul lui Michael Schumacher şi-a fracturat coloana în accidentul horror în care a fost implicat

David Schumacher este nepotul lui Michael Schumacher / Profimediaimages

Anunţ îngrijorător. Nepotul lui Michael Schumacher, David Schumacher, şi-a fracturat coloana într-un accident suferit pe circuit. Fiul lui Ralf Schumacher, dar şi familia sa, au trecut printr-o nouă dramă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul s-a întâmplat la evenimentul Hockenheim DTM, desfăşurat la finalul săptămânii trecute. Pilotul de 20 de ani a fost implicat într-o coliziune cu Thomas Preining, în timpul turului al şaselea.

Nepotul lui Michael Schumacher şi-a fracturat coloana

Potrivit jurnaliştilor de la thesun.co.uk, David Schumacher a suferit mai multe investigaţii medicale imediat după accident şi a fost, în cele din urmă, trimis acasă. Totuşi, nepotul lui Michael Schumacher s-a plâns de dureri şi a ajuns din nou în spital.

Ralf Schumacher a făcut dezvăluiri tulburătoare despre ceea ce s-a întâmplat. Accidentul în care a fost implicat fiul său se putea lăsa cu urmări tragice. A suferit o fractură la coloana vertebrală!

Reclamă

Când David a venit acasă, încă se plângea de dureri la spate. Astfel am decis să mergem la un spital din Salzburg pentru a i se face un RMN.

S-a dovedit că o vertebră lombară a fost fracturată. Conform estimărilor medicilor, înseamnă 6 săptămâni de pauză pentru David„, a declarat Ralf, pentru Motorsport Magazine.

Jurnaliştii de la Bild susţin că David Schumacher a avut şansă şi că nu va avea nevoie de o intervenţie chirurgicală.

Reclamă 4 / 0/3

David Schumacher este fiul lui Ralf Schumacher, fratele lui legendarului Michael Schumacher. Septuplul campion mondial din Formula 1 trece prin clipe grele după accidentul suferit la schi, în 2013. „Schumi” a fost în comă, a suferit multiple intervenţii chirurgicale.

Dezvăluiri emoționante făcute de fiul lui Michael Schumacher

Dezvăluiri emoționante făcute de Mick Schumacher, fiul lui Michael Schumacher. Într-un interviu oferit pentru jurnaliştii din Spania, pilotul de 23 de ani al celor de la Haas, a oferit detalii despre cariera sa şi sfaturile primite de la legendarul său tată.

Mick Schumacher și-a început cariera în karting, acolo unde a arătat pentru prima dată de ce este capabil. Surprinzător, fiul septuplului campion mondial a concurat cu numele de familie al mamei sale, Mick Betsch, pentru a nu atrage toată atenția asupra sa.

Cred că oamenii din karting au știut întotdeauna, desigur, că tatăl meu este acolo, dar pe de altă parte a fost o modalitate de a ține mass-media la distanță, pentru a avea ocazia de a mă dezvolta fără a avea toată atenția asupra mea. Eram un copil și părinții mei au vrut să evite orice fel de mediatizare, fotografii. Oricum asta s-a întâmplat.

Sunt mândru de modul în care părinții mei au gestionat această situație și că au vrut să se asigure că mă simt ca oricare alt pilot. Am crescut alături de prietenii mei„, a declarat Mick Schumacher pentru mundodeportivo.com.

Fiul lui Michael Schumacher a dezvăluit ce sfat prețios a primit de la tatăl său, care l-a ghidat în anii ce au urmat.

Tatăl meu m-a susținut mereu în tot ceea ce făceam în karting. Desigur, cred că a încercat să-mi ofere abordări diferite pentru a vedea ce era mai bine pentru mine, iar la final îmi spunea mereu: ‘Fă ceea ce îți place!’. Și pentru mine, ceea ce mi-a plăcut cel mai mult, a fost să concurez, întotdeauna mi-a plăcut ceea ce am făcut.

Reclamă

Am fost la mai multe evenimente majore, curse mari. A fost foarte frumos pentru că întotdeauna și-a ocupat timpul fiind lângă mine și discutând despre curse. Erau vremuri bune„, a precizat Mick.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și