Închide meniul

Dezvăluiri emoționante făcute de fiul lui Michael Schumacher. Ce sfat prețios a primit Mick Schumacher de la septuplul campion mondial

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 septembrie 2022, 16:44

Dezvăluiri emoționante făcute de fiul lui Michael Schumacher. Ce sfat prețios a primit Mick Schumacher de la septuplul campion mondial

Dezvăluiri emoționante făcute de fiul lui Michael Schumacher. Ce sfat prețios a primit Mick Schumacher

Mick Schumacher este fiul lui Michael Schumacher / Colaj Profimediaimages

Dezvăluiri emoționante făcute de Mick Schumacher, fiul lui Michael Schumacher. Într-un interviu oferit pentru jurnaliştii din Spania, pilotul de 23 de ani al celor de la Haas, a oferit detalii despre cariera sa şi sfaturile primite de la legendarul său tată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mick Schumacher și-a început cariera în karting, acolo unde a arătat pentru prima dată de ce este capabil. Surprinzător, fiul septuplului campion mondial a concurat cu numele de familie al mamei sale, Mick Betsch, pentru a nu atrage toată atenția asupra sa.

Dezvăluiri emoționante făcute de fiul lui Michael Schumacher

Cred că oamenii din karting au știut întotdeauna, desigur, că tatăl meu este acolo, dar pe de altă parte a fost o modalitate de a ține mass-media la distanță, pentru a avea ocazia de a mă dezvolta fără a avea toată atenția asupra mea. Eram un copil și părinții mei au vrut să evite orice fel de mediatizare, fotografii. Oricum asta s-a întâmplat.

Sunt mândru de modul în care părinții mei au gestionat această situație și că au vrut să se asigure că mă simt ca oricare alt pilot. Am crescut alături de prietenii mei„, a declarat Mick Schumacher pentru mundodeportivo.com.

Fiul lui Michael Schumacher a dezvăluit ce sfat prețios a primit de la tatăl său, care l-a ghidat în anii ce au urmat.

Reclamă

Tatăl meu m-a susținut mereu în tot ceea ce făceam în karting. Desigur, cred că a încercat să-mi ofere abordări diferite pentru a vedea ce era mai bine pentru mine, iar la final îmi spunea mereu: ‘Fă ceea ce îți place!’. Și pentru mine, ceea ce mi-a plăcut cel mai mult, a fost să concurez, întotdeauna mi-a plăcut ceea ce am făcut.

Am fost la mai multe evenimente majore, curse mari. A fost foarte frumos pentru că întotdeauna și-a ocupat timpul fiind lângă mine și discutând despre curse. Erau vremuri bune„, a precizat Mick.

Mick Schumacher: „Îmi place să fiu comparat cu tatăl meu”

Pentru fiul lui Michael Schumacher au urmat curse în Formula 4, Formula 3 și Formula 2. La finalul anului 2020, a avut prima apariție în Formula 1, la Marele Premiu de la Abu Dhabi.

Reclamă 4 / 0/3

Nu, nu este greu (n.r. să suporte presiunea de a fi fiul lui Michael Schumacher). Este ceva care mă motivează. Este foarte frumos să am o presiune pe care nimeni altcineva nu o are. Am suportat-o mereu. Îmi place să fiu comparat cu tatăl meu, care a fost cel mai bun pilot din lume„, a precizat Mick Schumacher.

Michael Schumacher trece prin momente teribile de aproape 9 ani. În decembrie 2013, legenda „Marelui Circ” a suferit un accident la schi, a fost în comă și a suferit multiple intervenții chirurgicale. Nu se cunosc foarte multe detalii despre starea sa de sănătate.

Familia lui Michael Schumacher ar face sacrificii uriaşe pentru a-l trata pe septuplul campion mondial de Formula 1. Conform celor de la The Sun, tratamentul lui Michael Schumacher costă peste 135 de mii de euro pe săptămână. Fostul șef al Ferrari, Jean Todt, a precizat că îl vizitează des pe „Schumi” și că urmăresc împreună cursele de F1.

Mick Schumacher, moment istoric în Formula 1

Mick Schumacher a fost protagonistul unui moment istoric în Formula 1. La începutul lunii iulie, fiul legendarului Michael Schumacher a câştigat primele puncte din carieră în cea mai nebună cursă a anului de la Silverstone.

Sportivul de 23 de ani este la al doilea sezon în Marele Circ, la echipa Haas. Dacă anul trecut, Schumacher jr. nu a impresionat, dar nici nu a dezamăgit, după ce a înregistrat doar trei abandonuri în 22 de curse (niciun punct), în ediţia actuală a Campionatului Mondial a ajuns deja la trei accidente în şapte Grand Prix-uri.

Mick Schumacher a terminat pe locul 8 în Marele Premiu de Formula 1, de la Silverstone. Acestea au fost primele puncte câştigate în carieră de fiul marelui Michael Schumacher.

În momentul în care a coborât din monopost, mama lui Mick, Corinna Schumacher, a venit să îl felicite. „Micki, sunt super mândră de tine. Felicitări, dragă!„, i-a transmis aceasta, potrivit bild.de. Şi sora lui, Gina, era extaziată: „Grozav, excelent!

Reclamă

Gina Schumacher a şi luat o sticlă de şampanie şi l-a stropit pe pilotul celor de la Haas în timp ce oferea un interviu. Imaginile au devenit virale. „Pentru mine, el a câştigat„, a scris Gina pe contul ei de Instagram.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și