Închide meniul

O vedetă din Anglia, dezvăluiri uluitoare despre tatăl său: „O să îţi omor mama, iar apoi pe tine şi pe fraţii tăi!” Bărbatul era un ultras extrem de periculos: „A luat ostatic un traficant de droguri!”

Publicat: 3 octombrie 2021, 13:47

O vedetă din Anglia, dezvăluiri uluitoare despre tatăl său: „O să îţi omor mama, iar apoi pe tine şi pe fraţii tăi! Bărbatul era un ultras extrem de periculos: „A luat ostatic un traficant de droguri!

Troy Deeney, într-un duel cu Virgil van Dijk

Profimedia

  • Troy Deeney, dezvăluiri uluitoare despre tatăl său
  • Atacantul a uimit pe toată lumea

 

Troy Deeney, dezvăluiri uluitoare despre tatăl său

Troy Deeney (33 ani), atacantul celor de la Birmingham City, şi-a deschis sufletul în biografia sa, „My Redemption”. Fotbalistul a făcut dezvăluiri demne de filmele de la Hollywood.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul a povestit despre copilăria sa în care a rămas cu traume din cauza tatălui său, Paul Anthony Burke. Deşi spune că îl iubeşte în continuare, atacantul mărturiseşte: „Unii dintre prietenii lui au făcut milioane din crime, dar nu voia niciodată banii. Nu avea. Îi plăcea să meargă în baruri şi să se ia la bătaie cu lumea. Speria oamenii şi pe noi.

A băgat frica chiar şi în soţia şi copilul său: <<O să îţi omor mama, iar apoi pe tine şi pe fraţii tăi!>>”, povesteşte atacantul, citat de marca.com.

Reclamă

Tatălui său îi plăcea să comită ilegalităţi. „A venit odată să mă ia de la antrenamente cu un Mercedes, dar el nu avea un permis. Mi-a spus că are un traficant de droguri ostatic. Eram îngrozit! Omul îi datora bani unui prieten, dar mi-a explicat că îl hrăneşte şi că se comportă bine cu el”, mai povesteşte Deeney.

Troy Deeney, mesaj pentru tatăl său după ce a semnat cu Birmingham City

Paul Anthony Burke făcea parte dintr-o grupare de ultraşi ai celor de la Birmingham City. Aceştia sunt recunoscuţi ca fiind printre cei mai violenţi din întreaga lume.

Reclamă

Recent, Deeney a ajuns chiar la clubul favorit al tatălui său. Troy are tatuată sigla clubului, iar după ce a semnat cu noua echipă a scris pe Twitter „Am reuşit tată! Asta este pentru tine!”. Fotbalistul a ataşat doua inimi, una frântă şi una plină de iubire.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lewis Hamilton, reacţie fermă după ce Nelson Piquet a fost amendat pentru remarci rasiste
Formula 1 • 24 ian., 14:12
Lewis Hamilton, dezvăluiri cutremurătoare despre copilăria sa: „Băieții mai mari aruncau cu banane în mine, a fost traumatizant!”
Cristi Borcea, în timpul unui interviu
Diverse • 27 iul., 12:34
FOTO
Cristi Borcea l-a trădat pe naşul Gigi Becali. Nepotul latifundiarului a rupt tăcerea: „S-a dat la iubita mea şi i-a reuşit!”
Alex Chipciu, în timpul unui interviu
Extra • 22 iul., 18:20
Drama lui Alex Chipciu. Fotbalistul a făcut dezvăluiri emoţionante: „Am zis că gata, acum mor, fac infarct!”
Mihai Stoica, în timpul unui meci
Fotbal • 4 iul., 19:45
Mihai Stoica, dezvăluiri uluitoare despre Marijana, „vraciul” fotbaliștilor: „Are ingrediente secrete, o chestie deosebită!”
Gerard Pique, în meciul Eintracht Frankfurt - Barcelona
Fotbal extern • 21 apr., 12:35
Scandalul de corupție ”Gerard Pique”, episodul 3! Cerință uluitoare pentru președintele Luis Rubiales: ”Dacă facem asta, ne omoară!”