Închide meniul

Oleg Salenko, apel disperat pentru oprirea războiului din Ucraina: „Mi-am trimis prima soție în iad! E zombificată!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 martie 2022, 14:16

Oleg Salenko, apel disperat pentru oprirea războiului din Ucraina: „Mi-am trimis prima soție în iad! E zombificată!

Oleg Salenko a scris istorie pentru naționala Rusiei la fotbal

Fostul mare atacant din naționala Rusiei, Oleg Salenko, a îndemnat la cooperare din partea țărilor occidentale pentru a opri războiul declanșat de Vladimir Putin în Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oleg Salenko, 52 de ani, o consideră „zombificată” pe fosta lui soție, pentru că susține regimul lui Vladimir Putin în Rusia.

Oleg Salenko, apel disperat pentru oprirea războiului din Ucraina

Am o familie, să o numim, neobișnuită. M-am născut și am trăit o parte semnificativă a vieții mele în Rusia. Acolo am o parte din familie – prima soție și fiul. Pe prima mea soție am trimis-o în iad: este zombificată și crede în propaganda de la Kremlin. Fiul cu cea de-a doua soție este acum în cinamatografele din Italia.

Recent, un jurnalist spaniol m-a întrebat despre Cupa Mondială din 1994, când am câștigat Gheta de Aur în cadrul echipei naționale a Rusiei. I-am spus că în acea ‘echipă a Rusiei’ erau cinci ucraineni, doi georgieni și doi bieloruși!

Le spun mereu reporterilor occidentali: trebuie să oprim toate acestea, să punem presiune asupra publicului din Vest, asupra guvernelor din Vest, pentru că sancțiunile nu sunt suficiente, iar Ucraina are nevoie de arme grele”, a spus Oleg Salenko, potrivit sport.ua.

Reclamă

Oleg Salenko s-a născut la Sankt-Petersburg, în 1969, oraș numit Leningrad la acea vreme, și a jucat pentru Uniunea Sovietică la nivel de juniori.

Fostul mare atacant deține recordul pentru cele mai multe goluri înscrise într-un meci la Cupa Mondială, cinci, stabilit într-o confruntare Rusia – Camerun 6-1, de la turneul final din 1994.

După încheierea activității de fotbalist, la începutul anilor 2000, Oleg Salenko s-a stabilit în Ucrain, țară pe care o consideră „acasă”. Salenko deține și cetățenie ucraineană.

Reclamă 4 / 0/3

Peste 5.200 de persoane evacuate sâmbătă prin coridoare umanitare în Ucraina

Război în Ucraina. Peste 5.200 de persoane au fost evacuate, sâmbătă, prin coridoarele umanitare din Ucraina, informează lefigaro, citând un oficial ucrainean.

Vineri, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a spus că autorităţile au putut asigura 18 coridoare umanitare în ultima săptămână şi au reuşit să salveze 37.606 de persoane, dintre care 26.477 din oraşul asediat Mariupol, care au fost duşi la Zaporojie.

Invazia rusă în Ucraina a început la 24 februarie.

Mesajul tulburător transmis de Vitali Klitschko

Vitali Klitschko, primarul Kievului, a avut un mesaj clar pentru Vladimir Putin şi armata pe care a trimis-o în Ucraina. Fostul campion mondial de box a spus că nu e dispus să dea niciun pas în spate şi e gata să moară pentru ţara sa şi pentru a-şi apăra familia, cât timp este război în Ucraina.

„M-a învăţat că este un mare privilegiu să mori apărându-ţi ţară. Dacă ţara mea are nevoie de viaţa mea, sunt gata să mor pentru patria mamă, pentru copiii mei, pentru viitorul familiei mele. Nimeni nu vrea să moară, dar Rusia îşi doreşte să reconstruiască fosta uniune, iar noi nu vrem să locuim aşa. Vor să ne ingenunchieze, dar luptăm pentru libertate şi pentru viitorul copiilor şi al ţării”, a spus Vitali Klitschko pentru Yahoo News.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și