Închide meniul

Oleksandr Zinchenko, mesaj manifest după tensiunile uriașe apărute între Ucraina și Rusia. ”Ţara mea aparţine ucrainenilor şi nimeni nu va putea vreodată să schimbe asta”

Dan Roșu Publicat: 23 februarie 2022, 9:07

Reclamă
Oleksandr Zinchenko, mesaj manifest după tensiunile uriașe apărute între Ucraina și Rusia. ”Ţara mea aparţine ucrainenilor şi nimeni nu va putea vreodată să schimbe asta”

Oleksandr Zinchenko, mesaj manifest după tensiunile uriașe apărute între Ucraina și Rusia

Getty Images

„Ţara mea aparţine ucrainenilor şi nimeni nu va putea vreodată să schimbe asta. Nu vom ceda. Nu voi sta deoparte, fără a lua atitudine în legătură cu ce se întâmplă. Întreaga lume civilizată e îngrijorată de situaţia din ţara mea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţară în care am fost născut şi crescut şi pe care am apărat-o ca sportiv. E o ţară pe care încercăm să o facem mândră prin ceea ce realizăm, încercăm să evoluăm permanent. E o ţară a cărei frontiere trebuie să rămână intacte”, a spus Zinchenko, citat de The Guardian.

Anunțul făcut de Vitali Klitschko, după tensiunile dintre Rusia și Ucraina

Tensiunea din Ucraina este uriașă, iar Vitali Klitschko s-a văzut nevoit să facă un anunț public. Fostul boxer, în prezent primar al orașului Kiev, a recurs la un strigăt de disperare prin care încearcă să oprească acțiunile militare rusești.

“În Doneţk şi Luhansk au fost trimise o mulțime de trupe rusești toată noaptea. Imediat după discursul lui Putin și-au făcut apariția mai multe trupe care se autointitulează ‘trupe de menţinere a păcii’.

Prin urmare, partenerii Ucrainei trebuie să impună imediat un pachet complet de sancţiuni împotriva agresorului, pachet agreat de UE şi NATO. Mulţumim acelor ţări ai căror lideri şi-au declarat deja disponibilitatea de a aplica sancţiuni.

Reclamă

Nu este timp pentru discuţii. Această ocupaţie și vărsare de sânge, precum și provocările, ambiţiile şi minciunile trebuie să fie oprite. Pentru că poftele agresorului vor creşte. Şi nu numai în Ucraina.”, a fost anunțul făcut de Vitali Klitschko, pe contul de Twitter.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și