Închide meniul

Bănel Nicoliță a dezvăluit care este cel mai mare regret al vieții sale: ”Dacă aș da timpul în spate, nu aș mai face o secundă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 decembrie 2022, 12:53

Bănel Nicoliță a dezvăluit care este cel mai mare regret al vieții sale: ”Dacă aș da timpul în spate, nu aș mai face o secundă”

Bănel Nicoliță a dezvăluit care este cel mai mare regret al vieții sale

Bănel Nicoliță a dezvăluit care este cel mai mare regret al vieții sale / Antena 1

Bănel Nicoliță a dezvăluit care este cel mai mare regret al vieții sale. Fostul fotbalist a vorbit despre divorțul de Cristina și recunoaște că a greșit enorm în momentul în care a plecat de acasă pentru a investi toți banii la Făurei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Fosta mea soție chiar a avut dreptate și i-am dat dreptate tot timpul. Mi-am asumat eșecul, greșelile. Și divorțul mi l-am asumat. Am spus că nu e vorba despre o femeie în viața mea, e vorba despre fotbal și bani pierduți, că acolo s-a dus toată căsnicia. Ea a spus ori Făurei, ori familia. Am zis, vrei să fii lângă mine? Nu. Am plecat.

Bănel Nicoliță a dezvăluit care este cel mai mare regret al vieții sale

Eu am greșit. Până la urmă, trebuia să mă gândesc la familie, că aia vin și pleacă. Dacă aș da timpul în spate, nu aș mai face o secundă. Acum relația cu familia mea e una foarte bună (…) Eu le-am făcut case la toată lumea. Pe numele meu nu am nimic.

Sunt fericit că am reușit să o iau de la capăt singur, cu ajutorul lui Dumnezeu, bineînțeles, cu familia mea, cu mama mea care m-a susținut în tot și a fost de acord cu tot ce am făcut eu”, a spus Bănel Nicoliță, în cadrul podcastului Victory Extra Time.

Fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă a vorbit în premieră despre divorţ

Cu câteva luni în urmă, Cristina a rupt tăcerea și a vorbit despre relația în care a rămas cu Bănel Nicoliță.

Reclamă

„Acum sunt bine. Bănel ține legătura cu copiii în continuare, nu este indiferent. Le plătește pensia alimentară, vine și îi vizitează. Nu are un program stabilit în privința acestui lucru. El vine când poate sau când au nevoie copiii de el. Îi pasă de cei mici, nu îi neglijează.

În momentul de față eu mă ocup de copii si de grădiniță, în rest nimic, nu mi-am mai deschis o altă afacere sau am alt proiect în minte„, a declarat Cristina Nicoliţă pentru click.ro.

Nicoliţă îşi iubeşte cele două fete ca pe ochii din cap şi se emoţionează când vorbeşte despre ele. Bănel se prezintă ca fiind un „tată minunat” şi nu ar mai vrea un alt copil, din dragoste pentru cele două fetiţe pe care le are împreună cu Cristina. „Fetele mele sunt cele mai minunate ființe de pe lume. Vă vorbesc cu lacrimi în ochi. Nu există bucurie mai mare„, a precizat Bănel.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și