Închide meniul

Patrice Evra a fost condamnat la închisoare! De ce a fost găsit vinovat fostul internaţional francez

Alex Masgras Publicat: 12 iulie 2024, 21:51

Reclamă
Patrice Evra a fost condamnat la închisoare! De ce a fost găsit vinovat fostul internaţional francez

Patrice Evra a fost condamnat la închisoare! De ce a fost găsit vinovat fostul internaţional francez

Patrice Evra / Profimedia

Patrice Evra a fost condamnat la închisoare de Tribunalul din Nanterre. Fostul internaţional francez a primit o pedeapsă de 12 luni de închisoare cu suspendare condiţionată, fiind găsit vinovat pentru abandon de familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, fostul jucător de la Manchester United trebuie să plătească şi 900.000 de euro, bani care reperzintă pensiile alimentare pe care nu le-a achitat.

Patrice Evra a fost condamnat la închisoare! De ce a fost găsit vinovat fostul internaţional francez

Fostul internaţional francez Patrice Evra a fost condamnat, în data de 9 iulie, de Tribunalul din Nanterre la 12 luni de închisoare cu suspendare condiţionată şi la plata a sute de mii de euro reprezentând pensii alimentare restante, relatează L’Equipe, potrivit news.ro.

Pedeapsa de 12 luni de închisoare este cu suspendare condiţionată şi executare provizorie (ceea ce înseamnă că fostul jucător este deja supus unui anumit număr de obligaţii stabilite de judecător).

Tribunalul îl acuză pe Evra că datorează 900.000 de euro fostei sale soţii, cu care a avut doi copii şi de care este separat de mai mulţi ani.

Reclamă
Reclamă

Fostul fotbalist neagă acuzaţiile, susţinând că a plătit banii respectivi. „Faptele sunt contestate. Domnul Evra a făcut apel”, a precizat Jérôme Boursican, avocatul său.

Patrice Evra a făcut spectacol

Patrice Evra a postat un videoclip pe contul oficial de Instagram, în care este surprins dansând şi cântând în maşină. Fostul fundaş emană o energie debordantă, şi transmite un mesaj fanilor săi, prin care îi încurajează să se iubească şi să se aprecieze mai mult.

Reclamă

„De ce vreţi să araţi cu toţii perfect? Fiţi încrezători, fiţi voi înşivă!”, se arată într-o parte a mesajului transmis de Patrice Evra, în cadrul filmuleţului.

Postarea lui Patrice Evra a devenit imediat viarlă. Peste un milion de oameni au vizualiyat filmuleţul fundaşului, iar aproximativ 85.000 de oameni l-au apreciat. Roberto Carlos şi Patrick Kluivert, două foste legende din fotbal, s-au amuzat pe seama videoclipului şi i-au lăsat un comentariu francezului.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:35

Costel Gâlcă, anunţ despre Alexandru Cicâldău! Ce se întâmplă cu mijlocaşul Universităţii Craiova

15:47

Cum a comentat Marius Şumudică victoria de senzaţie a FCSB-ului din Europa League: „Nici n-am văzut meciul!”

15:37

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele probabile

14:48

„Nu poţi să faci asta” Reacţia lui Marius Şumudică după ce Dorinel Munteanu l-a bruscat pe teren pe David Maftei!

14:36

Rapid, decimată înaintea confruntării cu Oţelul! Anunţul de ultim moment al lui Marius Şumudică: „Nu s-au antrenat deloc!”

14:09

Ştefan Radu, interviu rar la un an de la retragere! Unde a fost surprins fostul internaţional

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și