Închide meniul

Patrice Evra a făcut spectacol, într-un costum de senzaţie! Postarea fostului star de la Manchester United a devenit virală

Viviana Moraru Publicat: 10 ianuarie 2023, 17:55

Reclamă
Patrice Evra a făcut spectacol, într-un costum de senzaţie! Postarea fostului star de la Manchester United a devenit virală

Patrice Evra

Patrice Evra/ Profimedia

Patrice Evra a făcut spectacol, fiind costumat amuzant! Fostul star de la Manchester United a fost privit de peste un milion de oameni, într-o postare publicată pe propriul cont de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patrice Evra a petrecut opt ani la Manchester United, sub comanda lui Sir Alex Fergusson. Fundaşul s-a retras din fotbal în 2018, ultima sa aventură fiind în tricoul lui West Ham.

Patrice Evra a făcut spectacol

Patrice Evra a postat un videoclip pe contul oficial de Instagram, în care este surprins dansând şi cântând în maşină. Fostul fundaş emană o energie debordantă, şi transmite un mesaj fanilor săi, prin care îi încurajează să se iubească şi să se aprecieze mai mult.

„De ce vreţi să araţi cu toţii perfect? Fiţi încrezători, fiţi voi înşivă!”, se arată într-o parte a mesajului transmis de Patrice Evra, în cadrul filmuleţului.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Patrice Evra (@patrice.evra)

Reclamă

Postarea lui Patrice Evra a devenit imediat viarlă. Peste un milion de oameni au vizualiyat filmuleţul fundaşului, iar aproximativ 85.000 de oameni l-au apreciat. Roberto Carlos şi Patrick Kluivert, două foste legende din fotbal, s-au amuzat pe seama videoclipului şi i-au lăsat un comentariu francezului.

Jucătorul făcut „prost” de Lionel Messi la Campionatul Mondial poate prinde un transfer stelar la Manchester United

Jucătorul făcut „prost” de Lionel Messi la Campionatul Mondial poate prinde un transfer stelar în această perioadă de mercato. Wout Weghorst poate fi înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United.

„La ce te uiţi, prostule?” a fost replica tăioasă a lui Lionel Messi, către Wout Weghorst, la finalul partidei de la Campionatul Mondial, Olanda – Argentina. Starul argentinian s-a arătat extrem de deranjat de privirile pe care atacantul olandez i le adresa.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit presei din Anglia, Wout Weghorst este pe „radarul” lui Manchester United. „Diavolii” vor să se întărească în compartimentul ofensiv în această iarnă, după plecarea lui Cristiano Ronaldo şi ratarea transferului lui Cody Gakpo, care a ajuns la Liverpool.

Wout Weghorst evoluează la Beşiktaş sub formă de împrumut, atacantul olandez fiind sub contract cu Burnley. Plecarea sa de la clubul turc pare una iminentă, deoarece la finalul ultimei partide din Super Lig, atacantul şi-a luat la revedere de la fani.

Wout Weghorst a evoluat în 18 partide pentru Beşiktaş, reuşind să marcheze 9 goluri, şi să ofere şi patru pase decisive. Atacantul olandez a evoluat şi la Campionatul Mondial, acolo unde s-a remarcat în partida cotra Argentinei, în care a reuşit o „dublă”. Imediat după meci, vârful de 30 de ani a fost luat în vizor de către Lionel Messi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și