Închide meniul
Foto

Pe ce a cheltuit Radu Drăguşin, dintr-un foc, 10.000 de euro: „Culmea, este foarte modest!”

Alex Ioniță Publicat: 13 ianuarie 2024, 18:45

Reclamă
Pe ce a cheltuit Radu Drăguşin, dintr-un foc, 10.000 de euro: „Culmea, este foarte modest!”

"Rezistă tentațiilor din Londra?" Reacție categorică despre Radu Drăgușin

Radu Drăguşin şi iubita lui, Ioana Stan / Instagram

S-a aflat pe ce a cheltuit Radu Drăguşin, dintr-un foc, 10.000 de euro. Fundașul transferat la Tottenham și-a făcut un cadou superb, dar nu a uitat nici de sora sa, Meira.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul echipei naționale și-a îndeplinit cel mai mare vis, acela de a juca în Premier League, în această perioadă de mercato. După transferul la Spurs acesta a devenit și cel mai scump fotbalist român din istorie, fiind achiziționat de londonezi pentru suma de 25 de milioane de euro, plus alte bonusuri în valoare de 5 milioane de euro.

Pe ce a cheltuit Radu Drăguşin, dintr-un foc, 10.000 de euro. Dezvăluiri despre gestul fundașului

Denisa Nechifor, fosta soție a „Prințului” Cristea și-a deschis o afacere senzațională, în urmă cu ceva vreme. Aceasta are un magazin de bijuterii cu diamante și caută clienți pentru acestea, prin cele mai frumoase orașe ale planetei.

Nechifor a dezvăluit faptul că Radu Drăgușin a achiziționat bijuterii în valoare de 10.000 de euro, de la magazinul de bijuterii al acesteia.

Cel mai scump fotbalist român din istorie și-a făcut un cadou superb, dar a ținut să îi facă o surpriză și surorii sale, relația dintre cei doi fiind una excelentă. (VEZI IMAGINI SENZAȚIONALE CU SORA LUI RADU DRAGUȘIN ÎN GALERIA FOTO).

Reclamă

Potrivit Denisei Nechifor, Radu Drăgușin i-a achiziționat și surorii sale o serie de bijuterii, iar costul total al cumpărăturilor a fost de 10.000 de euro!

”Pot spune că și-a ales un colier tenis și o brățară cu diamante. Nu prea poartă el bijuterii, dar ușor așa, un mic accesoriu chiar i se potrivește. Şi-a ales bijuterii foarte finuțe, adică nimic foarte opulent sau mare, din contră, sunt de bun gust, asemănător colegilor săi de la noua echipă și celor din Italia.

Acolo toți se accesorizează cu bijuterii cu diamante, dar din acelea masculine, chiar foarte masculine aș putea spune. Pentru că există și accesorii potrivite bărbaților. Și i-a luat ceva foarte finuț, deosebit, surorii sale”, a spus Denisa Nechifor, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Denisa Nechifor: „Radu Drăgușin este foarte modest”

Fosta soție a „Prințului” Cristea a menționat faptul că Radu Drăgușin este foarte modest, chiar dacă este fotbalistul român al momentului.

Denisa Nechifor a menționat că îl cunoștea pe fundaș de la impresarul acestuia, Florin Manea și a povestit și ce crede despre Drăgușin, după vizitele pe care acesta le-a făcut la magazinul ei.

„L-am cunoscut pe Radu de la Florin Manea, care îmi este foarte vechi prieten. Radu a venit la showroom pentru că voia să vadă niște bijuterii. Cu ocazia mai multor vizite pot spune este că l-am cunoscut bine și este un băiat cu un caracter foarte fain, foarte frumos. Muncitor.

Culmea, este și foarte modest și foarte hotărât să reușească în viață, și uite că se ține de planul său. Mă bucur foarte tare pentru el, pentru familia lui. Sunt niște oameni deosebiți. Am cunoscut-o și pe sora lui! Îi urez mult succes la Tottenham”, a mai spus Denisa Nechifor.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și