Închide meniul
NEWS ALERT

Percheziţii domiciliare într-un dosar de tâlhărie calificată! Mai mulţi fani CSA Steaua ar fi agresat un suporter FCSB

Publicat: 6 octombrie 2022, 11:54 / Actualizat: 6 octombrie 2022, 13:31

Percheziţii domiciliare într-un dosar de tâlhărie calificată! Mai mulţi fani CSA Steaua ar fi agresat un suporter FCSB

Mai mulţi fani CSA Steaua sunt acuzaţi că ar fi agresat un suporter FCSB

Hepta

  • Mai mulţi fani CSA Steaua ar fi agresat un suporter FCSB

Percheziţii domiciliare într-un dosar de tâlhărie calificată! Mai mulţi fani CSA Steaua ar fi agresat un suporter FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Grupuri Infracţionale Violente fac joi dimineaţă 19 percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în Ilfov, Giurgiu şi Vâlcea, într-un dosar penal de tâlhărie calificată deschis după ce suporteri ai CSA Steaua au agresat un suporter FCSB.

În această dimineaţă, 6 octombrie 2022, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Grupuri Infracţionale Violente au pus în aplicare 19 mandate de percheziţie domiciliară şi 14 mandate de aducere, în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Giurgiu şi Vâlcea, într-un dosar penal de tâlhărie calificată”, anunţă Poliţia Capitalei, conform news.ro.

Reclamă

Percheziţii domiciliare într-un dosar de tâlhărie calificată

Potrivit anchetatorilor, sunt vizate fapte care au avut loc în luna august, după meciul din Conference League dintre FCSB şi Viking Stavanger, când suporteri CSA Steaua au atacat un bărbat care face parte dintr-un grup de suporteri ai FCSB şi care avea asupra sa steaguri cu însemnele grupării.

Agresorii deţineau arme albe, obiecte contondente, mănuşi, cagule, iar o parte din ele au fost găsite la percheziţii. Cercetările sunt desfăşurate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Reclamă

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

La activităţi participă jandarmi ai Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti şi Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Fanii FCSB le-au dat replica rivalilor de la CSA Steaua

Fanii FCSB le-au dat replica rivalilor de la CSA Steaua, după ce aceştia i-au acuzat la derby-ul cu Dinamo că „au trădat”. Galeria celor de la CSA Steaua a avut o coregrafie la derby-ul din Liga 2, în care a lansat „săgeţi” către fanii FCSB. ”Cei care nu au trădat”, a fost mesajul acestora.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii FCSB au venit cu replica la meciul cu FC Argeş. Aceştia le-au transmis că „au distrus” Steaua Bucureşti, echipa pe care ambele galerii o susţin.

”Cine pe cine a trădat? / Voi de unde ați plecat?” și ”Iubiți Steaua? Un nume atât de mare / Chiar voi l-ați distrus, târându-l prin tribunale”, au fost replicile fanilor FCSB.

Mihai Neșu, cea mai puternică declarație despre conflictul FCSB – CSA Steaua

Mihai Neșu a oferit, probabil, cea mai puternică declarație în legătură cu conflictul FCSB – CSA Steaua care frământă fotbalul românesc deja de ani de zile. Fostul fundaș, ajuns la 39 de ani, a vorbit despre subiectul sensibil care a dezbinat “familia” roș-albastră.

Neșu a explicat că a rămas în relații bune cu ambele tabere și că nu poate, și nici nu vrea, să aleagă una dintre cele două cluburi.

Fundașul care a jucat în Ghencea în perioada  2001-2008 s-a arătat extrem de dezamăgit din cauza situației fotbalului românesc, unde există mai multe echipe cu același nume. Mihai Neșu a făcut o propunere răsunătoare: toate cluburile care se bat pe istorie și palmares să facă pace și să se unească, pentru a revitaliza fotbalul din țara noastră.

“Sincer, nu vreau să dau gândul meu. Am și eu o idee despre această situație, dar orice gând zic supără pe cineva, dintr-o parte sau din altă parte, și n-are rost. Eu am fost și la stadion în Ghencea, sunt alături și de George (n.r. – Ogăraru), care se luptă acolo, la academie, să facă lucruri minunate, să implementeze modelul Ajax.

Îmi arată ce face, se implică foarte mult și îmi place că e așa dedicat în munca asta cu copiii. Oprița încearcă și el, acolo, dar momentan, din păcate, legislativ nu poți să faci mare lucru acolo, dar eu sunt alături de foștii mei colegi, indiferent de situația asta. 

Reclamă

Nu vreau să vorbesc despre ideea mea în problema asta, fiindcă se fac apoi atâtea interpretări și se supără unul, se supără altul, chiar dacă poate nu vrei să superi… Dar ce rost are să ne supărăm? Eu vreau să fim prieteni cu toții.

Știți ce-i trist? Că sunt două Steaua, două Craiova, șapte Dinamo, trei Rapid. Asta-i trist! Asta arată că nu e unitate, că oamenii nu sunt uniți. Nu numai la Steaua, e o chestie generală. A, să nu mai zic că sunt 3 Timișoara sau câte sunt. Asta dă dovadă că, probabil, avem o mândrie de-asta exagerată, în care ținem de adevărul nostru, dar până la urmă nu știm care-i adevărul și din cauza asta suferă…

Suferim toți de situația asta care e la atâtea cluburi. Și, în mare, suferă și fotbalul românesc, că dacă am fi uniți, dacă din toate aceste echipe ar fi doar câte una, s-ar aduna cei mai buni din toate și altfel ar fi nivelul, banii s-ar aduna și ei de la toți și ar fi mai mulți.

Dar asta e situația, îmi pare rău… Și nu numai de FCSB și CSA. De toate, și de Dinamo, și de Rapid. E trist. Asta dă dovadă de dezbinare în poporul român, până la urmă, că-i problema asta în toată țara, nu numai în fotbal. Ar fi bine să devenim mai buni”, a spus Mihai Neșu, potrivit gsp.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”