Închide meniul
VIDEO

Mihai Neșu, invitat special la FCSB – Anderlecht: ”Sunt alături de ei!” + Reacția savuroasă a „Bichonului”: ”Am venit cu ‘cerșitul’ în București!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 septembrie 2022, 23:01 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 14:03

Mihai Neșu, invitat special la FCSB – Anderlecht: ”Sunt alături de ei!” + Reacția savuroasă a „Bichonului: ”Am venit cu cerșitul în București!”

Mihăiță Neșu a rămas paralizat în 2011

AS.ro LIVE

Mihai Neșu a fost invitat special la FCSB – Anderlecht. „Bichonul” este alături de Nicolae Dică, bunul său prieten care caută primul succes în grupele Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Neșu continuă să strângă fonduri pentru a își vedea marele vis cu ochii: construirea unui centru de recuperare pentru copii cu dizabilități.

Mihai Neșu, invitat special la FCSB – Anderlecht

”Mă duc că nu i-am văzut de mult și mă bucur că o să ne întâlnim. Păi, normal să am emoții, e un fost coleg și toți foștii colegi sunt prietenii mei cu care am împărțit atâtea. Sunt alături de ei!

De-aia am și venit astăzi, fiindcă începutul asta de sezon, chiar dacă în campionat nu e așa bun, dar în Europa mi-a atras atenția. Cum să nu poată?! (n.r. să o bată pe Anderlecht). 70 de minute cu West Ham au jucat de la egal la egal. Doar o mică neatenție i-a făcut să cadă psihic, părerea mea.

Până atunci, totul a decurs de la egal la egal. De-asta am și venit aici. Cu ”cerșitul” în București, să mai strângem bani. Stăm bine, avem 15 luni de șantier. Am cheltuit până acum 2 milioane de euro, mai avem nevoie de vreo 2 milioane jumate.

Reclamă

Îi rugăm în continuare pe oameni să trimită sms la campania noastră. Un sms cu cuvântul cred la 8844. Donează doi euro și să ne ajute să terminăm”, a declarat Mihai Neșu.

EXCLUSIV AS.RO LIVE | George Ogăraru, reverență în fața lui Mihai Neșu

George Ogăraru și Mihai Neșu au fost invitații lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE. Emoționat, fostul mare stelist a avut doar cuvinte de laudă la adresa bunului său prieten, care construiește un centru de recuperare pentru copii cu dizabilități.  

”A fost o continuă consultare. L-aș pune CEO la orice companie mulinațională. Am fost colegi de echipă, prieteni, colegi de cameră. Îmi arăta desene atunci. Mi-a fost cavaler de onoare. Cunoaște prețurile la tot. E un lucru extraordinar.

Reclamă 4 / 0/3

Mă bucur că suntem contemporani cu el. Acest centru se va finaliza în timp și va ajuta mulți copii. Înainte de a se gândi la copilași, Mihai a fost primul care a donat pentru campania mea cu copii orfani. A avut o sensibilitate pentru ei. El e o dovadă vie că sufletul e mai puternic decât corpul!”, a declarat George Ogăraru, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Recomandări
  • Mihai Neșu, invitat special la FCSB – Anderlecht
  • iFight Heroes este vineri, de la 19:00 pe AntenaPLAY, şi pe Antena 1, de la 23:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și