Închide meniul

Postarea superbă a fiicei lui Gică Hagi, Kira, de ziua tatălui ei! Comentariile au început să curgă imediat

Publicat: 5 februarie 2024, 20:48

Reclamă
Postarea superbă a fiicei lui Gică Hagi, Kira, de ziua tatălui ei! Comentariile au început să curgă imediat

Postarea superbă a fiicei lui Gică Hagi, Kira, de ziua tatălui ei

Kira Hagi şi Gică Hagi / Colaj Profimedia

Postarea superbă a fiicei lui Gică Hagi, Kira, de ziua tatălui ei! Fostul mare jucător al României a împlinit 59 de ani, chiar în ziua în care Farul Constanţa joacă pe Arena Naţională cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La câteva minute după fluierul de start al partidei, Kira Hagi a postat o fotografie, sărbătorind ziua de naştere a tatălui ei.

Postarea superbă a fiicei lui Gică Hagi, Kira, de ziua tatălui ei!

Cu data de „5.02.24” în descrieiere, alături de un emoji care înfăţişează o inimă roşie, Kira Hagi a postat o fotografie de pe vremea când Gică Hagi evolua la naţionala României, alături de autograful fostului mare jucător. La scurt timp, sute de comentarii au apărut sub fotografia postată de Kira Hagi.

De-a lungul zilei, Gică Hagi a primit numeroase urări din lumea fotbalului, de la foşti colegi sau foste echipe, printre care echipa naţională a României sau Galatasaray.

Reclamă

Ianis Hagi, mesaj din patru cuvinte de ziua lui Gică Hagi

Ianis Hagi a postat un mesaj din patru cuvinte de ziua lui Gică Hagi. Mijlocaşul lui Deportivo Alaves a avut o urare plină de emoţie pentru tatăl său, care împlineşte 59 de ani.

„La mulţi ani, Tata”, a scris Ianis Hagi pe reţelele sociale. A folosit şi un emoji care înfăţişează o inimă roşie.

Mesajul lui Ianis a fost însoţit de imaginile care amintesc ce fotbalist uriaş a fost „Regele”. Mai exact, golul fabulos marcat de Gică Hagi, împotriva Columbiei, la Campionatul Mondial din 1994. L-a învins pe Oscar Cordoba cu o execuţie genială. VEZI AICI IMAGINILE

Reclamă 4 / 0/3

Şi Ciprian Marica, acţionar minoritar la Farul, a avut o postare impresionantă. Fostul atacant al naţionalei României l-a ridicat în slăvi pe Hagi.

„Azi este despre cel mai bun fotbalist român! Am fost norocoși să-l vedem jucând, suntem norocoși că încă are motivația să facă minuni pentru fotbalul românesc! La mulți ani, Gică Hagi!„, a scris Marica.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” Vezi toate știrile
Citește și