Închide meniul

Premiera sezonului 10 Chefi la cuțite, lider detașat de audiență pe toate segmentele de public. Antena 1, lider de piață, la nivelul întregii zile și în prime time

Avatar photo

De Antena Sport
Publicat: 5 septembrie 2022, 14:50

Premiera sezonului 10 Chefi la cuțite, lider detașat de audiență! Debut spectaculos al sezonului 10 Chefi la cuțite la Antena 1! Aseară, premiera show-ului culinar care marchează 10 ani de prietenie a trio-ului format de Chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-a situat în topul preferințelor telespectatorilor.

Reclamă
Premiera sezonului 10 Chefi la cuțite, lider detașat de audiență pe toate segmentele de public

Premiera sezonului 10 Chefi la cuțite, lider detașat de audiență pe toate segmentele de public

Premiera sezonului 10 Chefi la cuțite, lider detașat de audiență pe toate segmentele de public / Antena 1

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 54 de ani, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare a emisiunii Chefi la cuțite (19:58 – 23:37), lider de audienţă, cu 7.4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 24.7%, urmată de Pro TV, cu 6.2 puncte de rating și 20.5% cota de piață. La nivelul întregului public urban, emisiunea de la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă, cu 7.2 puncte de rating şi 19.4% cota de piată, în vreme ce Pro TV înregistra atunci 5.6 puncte de rating şi 15.3% cota de piaţă. De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 6.8 puncte de rating și 18.1% cota de piață, urmată de Pro TV, cu 6.4 puncte de rating şi 16.9% cota de piaţă. În minutul de aur, 22:17, aproape 1.8 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau premiera sezonului 10 Chefi la cuțite, la Antena 1.

Reclamă

Premiera sezonului 10 Chefi la cuțite, lider detașat de audiență

De altfel, Antena 1 a condus clasamentul audiențelor ieri, atât la nivelul întregii zile, cât și în prime time, la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 54 de ani, dar și la nivelul întregului public urban. Astfel, la nivelul întregii zile, Antena 1 a înregistrat ieri, pe publicul comercial 18-54 urban, un rating mediu de 2.6 puncte și 18% cota de piață, în vreme ce principalul competitor, Pro TV, înregistra atunci 2.4 puncte de rating și 16.4% cotă de piață. Ierarhia s-a păstrat pentru întregul public urban, Antena 1 înregistrând un rating de 2.6 și 14% cota de piață, urmată de ProTv, cu 2.4 puncte de rating și 12.9% cota de piață. Și la nivelul prime-time, Antena 1 a condus clasamentul audiențelor, înregistrând un rating mediu de 6.6 puncte și 22.4% cotă de piață pe publicul comercial, ierarhia păstrându-se și la nivel urban.

Reclamă

Tot ieri, conform datelor oferite de Kantar Media, edițiile speciale Super Neatza cu Răzvan și Dani de la 09:00 și de la 17:00 s-au situat în topul audiențelor astfel: ediția de la ora 09:00 a înregistrat un rating mediu de 2 puncte și o cotă de piață de 15.5% (în vreme de Pro TV înregistra atunci un rating de 1.9% și o cotă de piață de 14.5%), iar ediția de la ora 17:00 a fost, de asemenea, lider de piață, cu un rating mediu de 2.6% și o cotă de piață de 14.6%, în vreme ce Pro TV înregistra un rating de 1.8% și o cotă de piață de 9.9%.

Aseară, premiera sezonului 10 Chefi la cuțite a venit la Antena 1 cu multe emoții și adrenalină! Cea dintâi ediție a show-ului culinar a aprins ambițiile celor trei Chefi într-o luptă pentru amuletă la finalul căreia s-a dovedit că strategia a fost la fel de importantă precum gustul preparatelor și aspectul farfuriilor. Jurizați de Iosif Ștefănescu, Chefii au răspuns provocării de a găti preparate cu 10 ingrediente, dornici să obțină importantul avantaj al amuletei. Numărul ingredientelor nu a fost întâmplător, simbolizând cei 10 ani de prietenie care îi leagă pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Alegând să gătească crème brûlée au foie gras, un preparat pe care îl gătea de obicei Florin Dumitrescu, Chef Bontea a câștigat prima amuletă a sezonului 10, încingând spiritele în platoul show-ului cu strategia sa îndrăzneață. ”Iosif Ștefănescu știe că tu, de regulă, faci rib-eye steak. Și știe că eu, de regulă, fac foie gras. Cine are foie gras-ul pe masă câștigă. Ce pot să-i mai zic?! Omul joacă deștept”, a comentat Chef Dumitrescu.

Dacă lupta pentru amuletă le-a pus nervii la încercare, audițiile pe nevăzute le-au oferit farfurii savuroase, dar și momente pline de umor și povești fascinante ale concurenților. În seara aceasta, show-ul continuă cu noi participanți care intră în arena culinară cu preparate surprinzătoare și experiențe de viață impresionante. Gabriel Drăgușanu, concurentul venit din Germania după ce a primit drept cadou de nuntă din partea soției înscrierea la concurs, va primi în seara aceasta verdictul pentru o farfurie cu un preparat inedit. Printre cei care vin să gătească pentru Chefi se numără și un invitat special de peste hotare – creatorul de modă grec Lakis Gavalas.

Totodată, cei trei Chefi își vor asuma, începând din această ediție, o dublă provocare: lupta pentru amuletă, dar și întrecerea din culise, care se transformă acum într-un joc cu o miză foarte importantă, ce le va oferi Chefilor un avantaj uriaș în etapa battle-urilor. Telespectatorii vor descoperi toate surprizele celei de-a doua ediții Chefi la cuțite la Antena 1, în această seară, de la 20:30.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
EMISIUNI
Nana Falemi, la AS.ro LIVE
Nana Falemi, la AS.ro LIVE
Ultimele știri
18:45 FotoImaginile ruşinii în Liga 1. „Orezărie” în loc de gazon la Petrolul – Chindia. Jucătorii s-au duelat în noroi! 18:42 Dan Petrescu, dezvăluiri incredibile despre modul „spartan” în care se pregătește Ciprian Deac: „Exagerează! E prea mult!” 18:11 Răzvan Marin, elogiat în presa italiană după golul splendid din Empoli – Torino: „O rachetă! Portarul a rămas fără reacție!” 18:02 EXCLUSIV„Gigi, dacă ar putea, ar cumpăra tot! Numai așa a făcut rezultate!”. Ionel Ganea, declarații tari despre patronul FCSB-ului 17:42 VIDEORăzvan Marin, gol de senzație în Serie A! Mijlocașul român a fost din nou decisiv pentru Empoli 17:23 VIDEOAlexandru Cicâldău, meci de senzație în Emirate! Mijlocașul a înscris spectaculos și a oferit o pasă de gol 17:07 UTA – CS Mioveni 1-2. Nicolae Dică face minuni cu ultima clasată din Liga 1. Reţeta succesului: „Doar aşa putem să reuşim” 17:06 OFICIAL | Florin Niță s-a despărțit de Sparta Praga! Unde va evolua fostul portar de la FCSB 16:59 Dan Petrescu i-a lansat o invitaţie lui Nicolae Stanciu: „Îl aștept la antrenamente, poate o să-i placă!” + Criză de nervi la adresa folosirii sistemului VAR în România 16:55 EXCLUSIVDănuț Lupu, opinie fermă despre o fuziune între FC Dinamo și CS Dinamo: „Nu poți să faci o asociere cu ei!”
Pe același subiect
Aventura America Express – Drumul Aurului are marea premieră în această seară la Antena 1!
Extra • 15 ian., 11:57
FOTO
Aventura America Express – Drumul Aurului are marea premieră în această seară la Antena 1!
La mulți ani, Antena 1! Program special pe 29 și 30 noiembrie și 1 decembrie 2022
Extra • 29 nov., 19:00
La mulți ani, Antena 1! Program special pe 29 și 30 noiembrie și 1 decembrie 2022
Extra • 4 aug., 12:42
Antena 1, lider detaşat de audienţă cu meciul Dunajska Streda – FCSB 0-1
Știri
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Închide căutarea