Închide meniul

Prima imagine cu Florinel Coman şi fetiţa sa. Cum o cheamă pe micuţă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 iulie 2022, 22:18

Prima imagine cu Florinel Coman şi fetiţa sa. Cum o cheamă pe micuţă

Soţia lui Florinel Coman, mesaj tăios chiar de ziua starului de la FCSB

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc / Instagram

A apărut prima imagine cu Florinel Coman tată. Acesta are o fetiţă, ce se va numi Kasia. Ioana Timofeciuc, soţia atacantului, a născut în seara de miercuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman şi Ioana Timofeciuc au devenit părinţi. Atacantul de la FCSB, în vârstă de 24 de ani, are o fetiţă, şi prima imagine cu fericita familie a fost postată de tânara mămică.

Prima imagine cu Florinel Coman şi fetiţa sa. Atacantul a devenit tată

Florinel Coman, atacantul lui FCSB a devenit tată, după ce Ioana Timofeciu a născut miercuri, pe cale naturală, la o maternitate din Constanţa. Oficialii clinicii au dezvăluit şi cum o va chema pe micuţă. Kasia este numele ales.

Mihai Stoica anunţă că Florinel Coman a devenit tată

Florinel Coman şi Ioana Timofeciuc au devenit părinţi. Mihai Stoica a făcut anunţul, după ce atacantul FCSB a lipsit motivat de la ultimul amical al roş-albaştrilor, cu Mioveni.

Reclamă

Mihai Stoica a dezvăluit motivul pentru care Florinel Coman a lipsit de la amicalul disputat de FCSB miercuri, cu Mioveni. Atacantul a fost alături de soţia sa, Ioana Timofeciuc, în seara în care au devenit părinţi.

„Coman a lipsit motivat, pot să spun în premieră că mai avem un copil. Ne-am înmulţit în ultima vreme, au tot născut soţiile jucătorilor.

Coman are o fetiţă din seara asta. A născut natural şi atunci… a durat mai mult”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali și Florinel Coman, dialog decisiv înaintea noului sezon

Înaintea noului sezon, Becali a povestit că a avut o discuție personală cu Coman în legătură cu viitorul său la FCSB.

Finanțatorul „roș-albaștrilor” este dispus să-i schimbe poziția lui Octavian Popescu pentru a-i face loc în banda stângă lui Florinel Coman. „Mbappe de România” i-a promis lui Becali că se va antrena foarte bine pentru a fi în forma sa cea mai bună.

„Florinel Coman este încrezător, o să fim foarte puternici cu el. Se antrenează foarte bine, e foarte serios la antrenamente. Ar fi normal să-l vedem mai mult. Dar daca vină Florinel Coman, joacă inter Tavi și Tănase atacant. E posibil să-l vedeți.

Am vorbit cu Florinel și i-am zis că am dat 3 milioane pe tine, ești cel mai valoros din România, n-ai confirmat, dar acum îți spun un lucru: antrenează-te bine că e greu să joace cineva pe locul lui Tavi Popescu.

Îl iau pe Tavi din locul lui, din stânga, și îl bag pe Florinel, fac un sacrifiu. Dacă nu dai randament maxim în banda stângă, la revedere! Mi-a spus că se antrenează foarte bine.”, a spus Gigi Becali, pentru Pro Arena.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și