Închide meniul

Mihai Stoica anunţă că Florinel Coman a devenit tată: „Ne-am înmulţit în ultima perioadă. Au tot născut soţiile jucătorilor”

Viviana Moraru Publicat: 6 iulie 2022, 23:35

Mihai Stoica anunţă că Florinel Coman a devenit tată: „Ne-am înmulţit în ultima perioadă. Au tot născut soţiile jucătorilor

Mihai stoica anunţă că Florinel Coman a devenit tată

Florinel Coman/ Hepta

  • Mihai Stoica anunţă că Florinel Coman a devenit tată
  • Jucătorul de la FCSB are o fetiţă alături de Ioana Timofeciuc

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a anunţat că Florinel Coman a devenit tată în seara de miercuri. Mijlocaşul roş-albaştrilor are o fetiţă alături de Ioana Timofeciuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman şi Ioana Timofeciuc au devenit părinţi. Mihai Stoica a făcut anunţul, după ce atacantul FCSB a lipsit motivat de la ultimul amical al roş-albaştrilor, cu Mioveni.

Mihai Stoica anunţă că Florinel Coman a devenit tată

Mihai Stoica a dezvăluit motivul pentru care Florinel Coman a lipsit de la amicalul disputat de FCSB miercuri, cu Mioveni. Atacantul a fost alături de soţia sa, Ioana Timofeciuc, în seara în care au devenit părinţi.

Reclamă

„Coman a lipsit motivat, pot să spun în premieră că mai avem un copil. Ne-am înmulţit în ultima vreme, au tot născut soţiile jucătorilor.

Coman are o fetiţă din seara asta. A născut natural şi atunci… a durat mai mult”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Reclamă

Mihai Stoica, convins că Florinel Coman va fi din nou „Mbappe”

Mihai Stoica este convins că Florinel Coman va fi din nou „Mbappe”. Atacantul de 24 de ani a impresionat în primele două amicale ale verii şi a confirmat că este în cea mai bună formă din ultimul timp. Internaţionalul român a reuşit două pase de gol în victoria cu FC Sfântu Gheorghe, scor 6-0, şi a marcat în poarta celor de la Zimbru Chişinău, în succesul cu 6-1.

Florinel Coman a marcat primul său gol după un an de pauză, iar tot stadionul i-a scandat numele. MM ştie care este secretul revenirii celui pe care Gigi Becali îl compara cu Kylian Mbappe.

„Rupe aparatele la sală pe care înainte nici nu le atingea. Cred în potenţialul lui, toată lumea ştie. Sper doar să fie sănătos.

Reclamă 4 / 0/3

Tot respectul pentru cine a plecat de la echipă în ultima vreme şi joacă pe bani mulţi, Coman e mult peste. Mă refer la toţi, Man, Moruţan şi ceilalţi.

Coman are ceva special. Trebuie să redevină ceea ce era! Înainte de accidentarea cu Backa Topola, el trăgea echipa după el„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

FCSB – Mioveni 1-0, în al treilea amical al verii pentru echipa lui Gigi Becali

FCSB – CS Mioveni 1-0. Echipa lui Toni Petrea a câştigat al treilea amical al verii. Ianis Stoica a marcat singurul gol al meciului.

FCSB făcut spectacol în cele trei amicale jucate în această vară. A marcat 13 goluri în amicalele cu FC Sfântu Gheorghe, Zimbru Chişinău şi CS Mioveni.

Pentru FCSB, urmează ultimul meci amical al verii, înainte de debutul în noul sezon. Echipa lui Toni Petrea va da peste Oţelul Galaţi, echipă nou-promovată în eşalonul secund. Partida de pregătire va avea loc sâmbătă, 9 iulie.

Trupa lui Gigi Becali va debuta în noua stagiunea a Ligii 1 cu Universitatea Cluj, formaţie nou-promovată, după barajul câştigat cu Dinamo. Meciul roş-albaştrilor va fi duminică, 17 iulie.

Gigi Becali și Florinel Coman, dialog decisiv înaintea noului sezon

Înaintea noului sezon, Becali a povestit că a avut o discuție personală cu Coman în legătură cu viitorul său la FCSB.

Reclamă

Finanțatorul „roș-albaștrilor” este dispus să-i schimbe poziția lui Octavian Popescu pentru a-i face loc în banda stângă lui Florinel Coman. „Mbappe de România” i-a promis lui Becali că se va antrena foarte bine pentru a fi în forma sa cea mai bună.

„Florinel Coman este încrezător, o să fim foarte puternici cu el. Se antrenează foarte bine, e foarte serios la antrenamente. Ar fi normal să-l vedem mai mult. Dar daca vină Florinel Coman, joacă inter Tavi și Tănase atacant. E posibil să-l vedeți.

Am vorbit cu Florinel și i-am zis că am dat 3 milioane pe tine, ești cel mai valoros din România, n-ai confirmat, dar acum îți spun un lucru: antrenează-te bine că e greu să joace cineva pe locul lui Tavi Popescu.

Îl iau pe Tavi din locul lui, din stânga, și îl bag pe Florinel, fac un sacrifiu. Dacă nu dai randament maxim în banda stângă, la revedere! Mi-a spus că se antrenează foarte bine.”, a spus Gigi Becali, pentru Pro Arena.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”