Închide meniul

Prima reacţie din partea victimei după ce Dani Alves a fost condamnat la închisoare cu executare! „Suntem mulţumiţi”

Alex Ioniță Publicat: 22 februarie 2024, 11:47

Reclamă
Prima reacţie din partea victimei după ce Dani Alves a fost condamnat la închisoare cu executare! „Suntem mulţumiţi

Prima reacţie din partea victimei după ce Dani Alves a fost condamnat la închisoare cu executare

Dani Alves, în timpul procesului / Profimediaimages

Prima reacţie din partea victimei după ce Dani Alves a fost condamnat la închisoare cu executare. Avocatul femeii a vorbit despre sentința primită de fostul star de la Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul fundaș a fost condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare cu executare, după ce a fost găsit vinovat în cazul procesului de viol. Potrivit avocatului victimei, brazilianul nu a fost în sala de judecată, atunci când a primit verdictul.

Prima reacţie din partea victimei după ce Dani Alves a fost condamnat la închisoare cu executare!

Avocatul femeii care a fost agresată de Dani Alves a dezvăluit faptul că sentința primită de fostul star brazilian este una mulțumitoare. Totuși, acesta a dat de înțeles că partea vătămată va lupta în continuare, pentru a obține o pedeapsă mai mare pentru fostul jucător de la Barcelona.

„Trebuie să evaluăm această sentință, să o evaluăm bine. Avem tot timpul. Suntem mulțumiți pentru că această sentință recunoaște că victima a spus adevărul, dar și suferința care a fost cauzată de acțiunile lui Alves.

E o sentință mulțumitoare pentru ea, pentru toată lumea! Trebuie totuși să vedem dacă această sentință este în conformitate cu gravitatea acțiunilor lui Dani Alves.

Reclamă

Totuși, distrugerile cauzate de acesta nu pot fi reparate și ne vom lupta până când vom reuși acest lucru!”, a spus avocatul victimei, David Saez citat de marca.com.

Dani Alves, condamnat la 4 ani şi jumătate de închisoare cu executare

Dani Alves a fost condamnat la 4 ani şi jumătate de închisoare cu executare. Fostul fundaş va plăti şi 150.000 de euro victimei care îl acuzase de viol.

Tribunalul din Catalonia l-a găsit vinovat pe Dani Alves de abuz sexual, după episodul din clubul de noapte din Barcelona, din 2022, anunţă Sky.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Dani Alves, urmează o eventuală contestare a deciziei la Curtea Supremă de Justiție din Barcelona şi, dacă nimic nu se va schimba, la Curtea Supremă.

Jucătorul de 40 de ani a fost arestat în ianuarie 2023, pentru suspiciunea de abuz sexual în toaleta unui club de noapte. Victima a depus o plângere că ar fi fost violată, pe 31 decembrie 2022.

Acuzarea a susţinut că Alves s-a întâlnit cu victima sa în zona VIP a clubului de noapte Sutton în data de 30 decembrie 2022. După ce le-a cumpărat o băutură femeii şi prietenilor ei, el i-a făcut semn să i se alăture într-o baie, singura zonă a clubului care nu era acoperită de camere de luat vederi.

Odată ajuns înăuntru, se presupune că acesta i-a cerut să facă sex oral şi, când femeia a refuzat, a violat-o, apoi a părăsit clubul împreună cu însoţitorul său, anunţă news.ro.

Victima a raportat imediat presupusul incident şi a fost supusă unui examen medical, în timp ce poliţia a izolat zona băii, unde a colectat numeroase probe.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și