Închide meniul
Foto

Primul lucru pe care l-a făcut Laurenţiu Reghecampf, după ce a rămas fără loc de muncă. Cum s-a afişat alături de iubita lui

Reclamă

Publicat: 9 iulie 2023, 17:27

Primul lucru pe care l-a făcut Laurenţiu Reghecampf, după ce a rămas fără loc de muncă. Cum s-a afişat alături de iubita lui

Primul lucru pe care l-a făcut Laurenţiu Reghecampf, după ce a rămas fără loc de muncă

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Spy News

S-a aflat care a fost primul lucru pe care l-a făcut Laurenţiu Reghecampf, după ce a rămas fără loc de muncă. Antrenorul în vârstă de 47 de ani a fost dat afară de Neftchi Baku, iar în locul lui urmează să fie numit Adi Mutu. „Reghe” a avut rezultate sub aşteptări şi a încheiat campionatul pe locul 3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf a cerut plata integrală a clauzei de reziliere, iar şefii lui Neftchi au fost nevoiţi să îi facă pe plac. I-au achitat 45.000 de euro pentru a putea „rupe” unilateral contractul. Acum au plătit 200.000 de euro în conturile Rapidului pentru a-l „elibera” pe Mutu.

Primul lucru pe care l-a făcut Laurenţiu Reghecampf, după ce a rămas fără loc de muncă

Rămas liber de contract, Laurenţiu Reghecampf ar putea reveni în România. Este dorit de Adrian Mutu la FC U Craiova 1948. Până să semneze cu o nouă echipă, „Reghe” se bucură de timpul liber alături de iubita lui.

Potrivit spynews.ro, Reghecampf şi Corina Caciuc au plecat împreună într-o vacanţă romantică. Femeia careare un copil cu tehnicianul român a postat mai multe imagini pe reţelele sociale (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Cei doi ar fi singuri în vacanţă. Nu s-au afişat alături de micuţul Liam. Femeia care este cu 17 ani mai tânără decât Reghecampf a întors toate privirile!

Laurenţiu Reghecampf mai are doi băieţi din căsniciile cu Mariana Pfeiffer şi Anamaria Prodan. Este vorba despre Luca Reghecampf şi Laurenţiu Reghecampf Jr (Bebeto).

Reclamă

Chiar Anamaria Prodan i-a fost impresar lui Reghecampf. Ea a dezvăluit, anul trecut, ce salariu încasa acesta în Azerbaidjan.

”Are 22.000 de dolari (n.r.- 21.750 de euro) salariu. El de la 180.000 pe lună, la arabi… Nu e rău, e cam nasol, nu? Că trăiești pe mulți bani, ești obișnuit să trăiești, dar nu cu 10-12 mii pe lună. Și o treime trebuie să îi dea lui Bebeto. El oricum e obligat să plătească, iar eu o să îl execut silit. Nu are ce să facă. Nu poate să ascundă banii din Azerbaijan, e contract”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, anunţ teribil despre Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a făcut anunţ teribil despre Laurenţiu Reghecampf, după ce antrenorul român a fost dat afară de la Neftchi Baku. Impresarul se teme pentru vitorul lui „Reghe”. Vedeta în vârstă de 50 de ani este îngrijorată că fostul ei soţ îşi poate ruina cariera.

Reclamă 4 / 0/3

Eu l-am învățat mereu că dacă nu ai echilibru în viața personală, cea profesională se va dărâma, și nimeni nu va mai sta lângă tine. Lumea te bagă în seamă când ești cineva, după, nici nu-ți mai cunoaște numele.

Într-adevăr, Laurențiu a ajuns la marginea prăpastiei astăzi, și trebuie să stea lângă copiii lui, să se încarce cu dragostea lor, nu mai așa poate să revină. Dacă nu, o să pierdem un antrenor mare, un antrenor într-adevăr fabulos, și o să vedem cum se prăbușește definitiv o carieră pe care eu am construit-o cu foarte mare greutate, în atât de mulți ani.

Când îți pierzi demnitatea și meseria, nu mai exiști nici ca bărbat, în ochii bărbaților sau a societății, iar dacă îți pierzi și meseria, te duci din ce în ce mai jos în fotbal, nu mai exiști, practic, pe nicăieri. Păcat de toată cariera lui și de imaginea pe care am construit-o 16 ani, dar fiecare își alege, doarme cum își așterne, și în viața este doar și doar despre alegeri făcute. Concluzia: cei ce roiesc astăzi pe lângă Laurențiu și aruncă vorbe de genul acesta, îi fac foarte, foarte mare rău„, a spus Anamaria Prodan la antenastars.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! Vezi toate știrile
Citește și