Închide meniul
Foto

Primul mesaj postat de Kira Hagi, după ce Ianis s-a cununat cu Elena! Fotografii de colecţie cu familia „Regelui”

Viviana Moraru Publicat: 28 decembrie 2023, 22:53

Reclamă
Primul mesaj postat de Kira Hagi, după ce Ianis s-a cununat cu Elena! Fotografii de colecţie cu familia „Regelui”

Primul mesaj postat de Kira Hagi, după ce Ianis s-a cununat cu Elena

Ianis Hagi, Elena şi Kira/ Instagram

S-a aflat care a fost primul mesaj postat de Kira Hagi, după ce Ianis s-a cununat cu Elena! Fiica „Regelui” publicat fotografii de colecţie, de la petrecerea dată de fratele ei. Tânăra de 27 de ani a avut şi o reacţie emoţionantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi şi Elena s-au cununat civil, chiar în prima zi de Crăciun. Cei doi au dat o petrecere pe cinste, la un restaurant de lux din Nordul Bucureştiului.

Primul mesaj postat de Kira Hagi, după ce Ianis s-a cununat cu Elena

Kira Hagi nu putea lipsi de la petrecerea de cununie a lui Ianis. Fiica lui Gică Hagi a avut o apariţie încântătoare şi a atras toate privirile (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Kira a îmbrăcat o rochie neagră, scurtă, asortată cu mănuşi lungi, de aceeaşi culoare, şi sandale cu toc înalt. Aceasta a transmis un scurt mesaj pe conturile oficiale de socializare, după ce fratele ei şi-a unit destinele cu Elena Tănase: „Un Crăciun de poveste!”, a transmis Kira.

Reclamă

Fiica lui Gică Hagi a postat o serie de fotografii de la petrecere. În una dintre ele, este surprinsă întreaga familie a „Regelui”.

Şi Ianis Hagi a postat de asemenea o serie de fotografii pe contul său de Instagram. Internaţionalul român a transmis un mesaj emoţionant, după cununia cu Elena: „Acest Crăciun, de acum şi pentru totdeauna”, a notat Ianis Hagi.

Câţi bani au dat Gigi Becali şi ceilalţi invitaţi la cununia lui Ianis Hagi

Câţi bani au dat Gigi Becali şi ceilalţi invitaţi la cununia lui Ianis Hagi. Sumele lăsate de invitaţi în plicuri sunt uriaşe. Ianis Hagi şi Elena Tănase s-au cununat civil în prima zi de Crăciun.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, Gică Popescu sau Gabi Balint au fost printre invitaţii de lux. Petrecerea a fost una fastuoasă, iar recompensa a fost una pe măsură. Conform celor de la cancan.ro, cel mai mic dar lăsat în plic de invitaţi a fost de 3.000 de euro. Şi organizarea petrecerii a costat o avere.

Conform sursei citate, Ianis Hgai a scos din buzunar 200.000 de euro pentru ca totul să iasă ca la carte. Elena Tănase, mama ei, dar şi Marilena Hagi, mama lui Ianis, au fost strălucitoare şi au atras toate privirile.

Reacția de milioane a soacrei lui Ianis Hagi, în momentul în care a aflat cine este iubitul fiicei sale

Reacția de milioane a soacrei lui Ianis Hagi, în momentul în care a aflat cine este iubitul fiicei sale. Mama Elenei Tănase a avut o apariție elegantă și a oferit câteva declarații la evenimentul la care au participat peste 400 de invitați.

La petrecerea de cununie, soacra lui Ianis Hagi a dezvăluit și cum a reacționat atunci când a aflat cine este iubitul fiicei sale. Mama Elenei Tănase a declarat că a sprijinit-o necondiționat pe aceasta.

„(Cum ați reacționat când fata v-a zis că prietenul e Ianis?) Am ascultat-o, i-am spus că are ceva de dus pe umeri și sperăm… sigur o să fie foarte bine, să fie fericiți și suntem alături de ei”, a declarat soacra lui Ianis Hagi, conform iamsport.ro.

Soacra lui Ianis Hagi a fost, la fel ca fiica ei, îmbrăcată într-o rochie roșie, lungă, fiind extrem de rafinată și elegantă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! Vezi toate știrile
Citește și