Închide meniul

Probleme mari pentru un fotbalist de la Petrolul Ploiești! A fost încătușat pe aeroportul din Otopeni

Alex Ioniță Publicat: 10 octombrie 2023, 17:45

Reclamă
Probleme mari pentru un fotbalist de la Petrolul Ploiești! A fost încătușat pe aeroportul din Otopeni

Probleme mari pentru un fotbalist de la Petrolul Ploiești

Diomande Tiemoko Ismael a fost coleg cu Bănel Nicoliță, la Saint-Etienne / Hepta

Probleme mari pentru un fotbalist de la Petrolul Ploiești. Diomande Tiemoko Ismael a fost încătușat de autoritățile de pe aeroportul din Otopeni, după ce a intrat în conflict cu reprezentanții poliției de frontieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În decursul zilei de astăzi, Diomande ar fi trebuit să zboare în Franța, având în vedere că Petrolul nu joacă niciun meci în următoarea perioadă, din cauza pauzei provocate de meciurile echipelor naționale. Totuși, mijlocașul „lupilor galbeni” a cauzat probleme pe aeroport și a fost nevoie de intervenția autorităților.

Probleme mari pentru un fotbalist de la Petrolul Ploiești. Ce s-a întâmplat pe aeroportul din Otopeni

Potrivit informațiilor oferite de g4media.ro, mijlocașul născut în Coasta de Fildeș a fost încătușat de polițiștii de frontieră, după ce nu a urmat indicațiile acestora și i-ar fi înjurat în limba franceză.

De asemenea, Diomande ar fi consumat băuturi alcoolice înainte de a ajunge pe aeroport. Jucătorul legitimat la Petrolul Ploiești a fost încătușat apoi de către autorități și condus la o altă linie de control, acolo unde a primit și o amendă.

De-a lungul timpului, mijlocașul din Coasta de Fildeș a jucat pentru: Saint-Etienne, Caen, Rizespor, Koyaspor și Samsunspor. În luna martie a ajuns la Petrolul Ploiești, din postura de jucător liber de contract.

Reclamă

În momentul de față este cotat la suma de 150.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă de piață în urmă cu 7 ani, în perioada în care juca pentru Saint-Etienne. La momentul respectiv era cotat la 2,5 milioane de euro.

Billel Omrani, primul mesaj pentru fanii lui Petrolul Ploieşti

Billel Omrani a transmis primul mesaj pentru fanii lui Petrolul Ploieşti. Fostul atacant al celor de la CFR Cluj şi FCSB a semnat cu formaţia de pe Ilie Oană.

Atacantul a decis să continue în România, după ce a mai jucat, în ţara noastră, la CFR Cluj şi FCSB. După despărţirea de formaţia roş-albastră, Omrani a semnat cu Petrolul Ploieşti.

Reclamă 4 / 0/3

Prin intermediul rețelelor de socializare, atacantul de 30 de ani le-a transmis un mesaj fanilor ploieşteni:

„Salut, Petrolul! Sunt Billel Omrani şi sunt foarte fericit şi foarte mândru că mă aflu aici, ne vedem în curând aici pe teren. Forza Petrolul!”, a spus Billel Omrani, potrivit contului oficial de Instagram al celor de la Petrolul Ploieşti.

Următorul meci al celor de la Petrolul Ploieşti va avea loc luni, pe terenul nou-promovatei Poli Iaşi.

Francezul a fost dorit şi de FC Botoşani şi a negociat cu Valeriu Iftime, preşedintele moldovenilor. Cu toate acestea, cele două părţi nu au bătut palma din cauza pretenţiilor financiare ale francezului.

Omrani a câştigat o „avere” la FCSB, chiar dacă nu a confirmat. Gigi Becali i-a achitat 200.000 de euro la semnătură şi un salariu lunar de 20.000 de euro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și