Închide meniul
Video

Propunere inedită pentru Gigi Becali! Patronul FCSB, chemat să facă stand-up: „Ar fi aur!” Cel mai amuzant jucător din Liga 1

Antena Sport Publicat: 7 februarie 2022, 14:38

Reclamă

Malcom Edjouma e noul favorit al lui Gigi Becali

Hepta

Gigi Becali este văzut ca un om foarte amuzant, iar Vio se oferă să-i fie profesor și să-l învețe tainele stand-up-ului. „Mi-ar plăcea foarte mult să îl cunosc pe Gigi Becali. Mi se pare foarte amuzant. Îmi place de el. Are niște bucăți foarte amuzante. Îmi pun în mașină diverse bucăți cu el. E forte amuzant. Cred că ar putea face stand-up. Ar fi foarte bun domnul Becali. Are potențial de stand-up.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cred că m-ar înjura, în primă fază, dacă m-aș duce la el. I-aș zice să meargă la un open-mic. Trebuie doar învățat puțin cum să facă o glumă, dar cred că ar fi aur pentru stand-up”, a declarat Vio Dragu la AS.ro LIVE.

Gabi Tamaș, cel mai amuzant jucător din Liga 1

Unul dintre pionierii stand-up-ului din România și-a adus aminte de faptul că s-a amuzat copios la un meci din Liga 1. Vio consideră că Tamaș este un jucător care ar putea face carieră și în stand-up.

„Am fost la un meci la Steaua, pardon FCSB, și a fost foarte mișto. Foarte amuzant. Era Tamaș la ei și e foartte amuzant. Se încălzea și a avut un dialog cu cineva din tribună. A fost foarte amuzant”, susține Vio.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație Vezi toate știrile
Citește și