Închide meniul

Rafael Nadal a devenit tată în premieră! Maria Perello i-a dăruit un băiat „Regelui Zgurii”. Mesajul emoţionant transmis de Real Madrid

Dragoș Vasile Publicat: 8 octombrie 2022, 20:38

Rafael Nadal a devenit tată în premieră! Maria Perello i-a dăruit un băiat „Regelui Zgurii. Mesajul emoţionant transmis de Real Madrid

Rafael Nadal, la Wimbledon 2022

Rafael Nadal, la Wimbledon 2022 / Profimedia

  • Rafael Nadal a devenit tată în premieră

Rafael Nadal a devenit tată în premieră la 36 de ani. Maria Perello, soţia marelui campion, i-a dăruit un băiat „Regelui Zgurii”. Spaniolul a primit mii de mesaje de felicitare, unul dintre ele venind chiar de la Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima perioadă, soţia lui Rafael Nadal a fost nevoită să petreacă mai multe săptămâni de sarcină în spital, pentru a rămâne sub supravegherea medicilor. Lucrurile au decurs foarte bine, iar astăzi, 8 octombrie 2022, s-a născut Rafael Nadal Perello.

Rafael Nadal a devenit tată în premieră

Real Madrid i-a transmis un mesaj emoţionant lui Nadal. „Regele Zgurii” este un mare fan al campioanei Spaniei, care l-a felicitat pentru naşterea băiatului său.

Reclamă

„Felicitări fanului nostru special Rafael Nadal şi Mariei Parello pentru naşterea primului lor copil. Ne bucurăm alături de voi pentru acest moment. Felicitări!”, a transmis Real Madrid.

Reclamă

Rafael Nadal a plâns pentru Roger Federer

Rafael Nadal a dezvăluit că a mai plâns la un moment dat pentru Roger Federer, înainte de Laver Cup. Spaniolul a fost puternic emoţionat după ce rivalul său a cucerit titlul la Roland Garros, în 2009.

La momentul respectiv, „El Matador” s-a bucurat nespus pentru reuşita elveţianului, în ciuda rivalităţii pe care o aveau în circuit. Finala a fost câştigată de Roger Federer în faţa lui Robin Soderling.

„O să fiu foarte sincer cu voi, în acel moment nu am vrut ca el să câștige. Este o rivalitate și pentru el să câștige finala… Aveam opțiuni pentru numărul unu și el urma să mă depășească în clasament dacă se impunea, dar când a câștigat titlul, am fost emoționat până la lacrimi, a meritat să câștige.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt o persoană care iubește sportul până la urmă, îl mai bătusem pe Federer (referindu-se la duelurile lor de la Roland Garros) și cred că cineva care este aproape de atâtea ori de titlu merită să câștige acel turneu și să completeze palmaresul titlurilor majore.

M-a emoționat enorm, la final am plâns acasă cu emoția de a-l vedea pe Federer câștigând, pentru că am pentru el dincolo de rivalitatea pur sportivă, o mare apreciere și o mare admirație. Am plâns pentru ce a însemnat acel titlu pentru el”, a spus Nadal, conform cope.es.

Se retrage Rafael Nadal din tenis? Răspunsul dat de spaniol

Rafael Nadal a oferit declaraţii, după ce a plâns alături de Roger Federer. Spaniolul a declarat că acest moment a fost unul emoţionant, şi nu are legătură cu retragerea sa din activitate.

Totodată, „Matadorul” este conştient că va veni şi acest moment, având în vedere faptul că a ajuns la 36 de ani.

„Nu, nicio legătură! Zero! Știu că acel moment va veni în X sau Y ani. La 36 de ani și jumătate, știu că sunt în ultima parte a carierei mele, dar nu mă gândesc la asta. Nu am fost deloc măcinat de grija asta, a fost totul legat doar de moment și de persoana specială care se retrage. Admirația pentru Federer m-a făcut să fiu foarte emotiv.

Sunt o persoană sensibilă, când vezi pe cineva pe care îl apreciezi să-și ia rămas-bun e greu să nu te emoționezi. Mi-a scăpat puțin de sub control, a fost greu să nu se întâmple din cauza a tot ceea ce s-a trăit în acea noapte”, a declarat Rafael Nadal, într-un interviu pentru cope.es.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul