Închide meniul

Rafael Nadal a dezvăluit că a mai plâns odată pentru Roger Federer, înainte de Laver Cup: „Am fost emoţionat până la lacrimi”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 septembrie 2022, 15:49

Rafael Nadal a dezvăluit că a mai plâns odată pentru Roger Federer, înainte de Laver Cup: „Am fost emoţionat până la lacrimi

Rafael Nadal a mai plâns pentru Roger Federer, înainte de Laver Cup

Roger Federer şi Rafael Nadal, la Laver Cup/ Profimedia

Rafael Nadal a dezvăluit că a mai plâns la un moment dat pentru Roger Federer, înainte de Laver Cup. Spaniolul a fost puternic emoţionat după ce rivalul său a cucerit titlul la Roland Garros, în 2009.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roger Federer s-a retras din tenis. După ultimul meci, elveţianul a plâns cot la cot cu rivalul său etern, Rafael Nadal. Cei doi au oferit imagini care vor rămâne în istorie.

Rafael Nadal a dezvluit că a mai plâns odată pentru Roger Federer, înainte de Laver Cup

Rafael Nadal a rememorat un moment în care a fost emoţionat de reuşita lui Roger Federer. Se întâmpla atunci când elveţianul cucerea Roland Garros, primul şi singurul trofeu câştigat pe zgura de la Paris.

La momentul respectiv, „El Matador” s-a bucurat nespus pentru reuşita elveţianului, în ciuda rivalităţii pe care o aveau în circuit. Finala a fost câştigată de Roger Federer în faţa lui Robin Soderling.

„O să fiu foarte sincer cu voi, în acel moment nu am vrut ca el să câștige. Este o rivalitate și pentru el să câștige finala… Aveam opțiuni pentru numărul unu și el urma să mă depășească în clasament dacă se impunea, dar când a câștigat titlul, am fost emoționat până la lacrimi, a meritat să câștige.

Reclamă

Sunt o persoană care iubește sportul până la urmă, îl mai bătusem pe Federer (referindu-se la duelurile lor de la Roland Garros) și cred că cineva care este aproape de atâtea ori de titlu merită să câștige acel turneu și să completeze palmaresul titlurilor majore. M-a emoționat enorm, la final am plâns acasă cu emoția de a-l vedea pe Federer câștigând, pentru că am pentru el dincolo de rivalitatea pur sportivă, o mare apreciere și o mare admirație. Am plâns pentru ce a însemnat acel titlu pentru el”, a spus Nadal, conform cope.es.

Se retrage Rafael Nadal din tenis? Rspunsul dat de spaniol, după ce a plâns alături de Roger Federer

Rafael Nadal a oferit declaraţii, după ce a plâns alături de Roger Federer. Spaniolul a declarat că acest moment a fost unul emoţionant, şi nu are legătură cu retragerea sa din activitate. Totodată, „Matadorul” este conştient că va veni şi acest moment, având în vedere faptul că a ajuns la 36 de ani.

„Nu, nicio legătură! Zero! Știu că acel moment va veni în X sau Y ani. La 36 de ani și jumătate, știu că sunt în ultima parte a carierei mele, dar nu mă gândesc la asta. Nu am fost deloc măcinat de grija asta, a fost totul legat doar de moment și de persoana specială care se retrage. Admirația pentru Federer m-a făcut să fiu foarte emotiv.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt o persoană sensibilă, când vezi pe cineva pe care îl apreciezi să-și ia rămas-bun e greu să nu te emoționezi. Mi-a scăpat puțin de sub control, a fost greu să nu se întâmple din cauza a tot ceea ce s-a trăit în acea noapte”, a declarat Rafael Nadal, într-un interviu pentru cope.es.

Recomandări
  • Rafael Nadal a mai plâns pentru Roger Federer
  • Cei doi au oferit imagini copleşitoare la Laver Cup

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și