Închide meniul
Foto

Raluca, soţia lui Cristi Pulhac, este de o frumuseţe răvăşitoare. Cum arată femeia care l-a făcut să uite de chefuri şi manele

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 aprilie 2023, 10:14

Reclamă
Raluca, soţia lui Cristi Pulhac, este de o frumuseţe răvăşitoare. Cum arată femeia care l-a făcut să uite de chefuri şi manele

Raluca, soţia lui Cristi Pulhac, este de o frumuseţe răvăşitoare

Instagram Raluca Pulhac

Raluca, soţia lui Cristi Pulhac, este de o frumuseţe răvăşitoare. Cristi Pulhac s-a făcut băiat cuminte, iar soţia sa a avut un rol major în schimbarea fostului fotbalist. Cei doi se cunosc de 13 ani ani, iar iubirea e la fel de mare ca în prima zi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Pulhac a fost unul dintre cei mai rebeli fotbalişti. Nu de puţine ori, Pulhac a făcut subiectul unor ştiri legate de escapadele sale. Cea mai cunoscută rămâne cheful de pomină cu Gabi Torje şi Adrian Ropotan. În 2008, deşi erau jucători la Dinamo, cei trei au chefuit pe ritmurile manele „Steaua e numai una!”

Raluca, soţia lui Cristi Pulhac, este de o frumuseţe răvăşitoare

După ce a cunoscut-o pe actuala soţie, Cristi Pulhac s-a făcut băiat cuminte. Într-un interviu acordat în urmă cu câţiva ani, Cristi Pulhac a recunoscut că s-a îndrîgostit încă din prima zi de actuala sa soţie.

Din partea mea, a fost dragoste la prima vedere. După ce ne-am întâlnit și am stat de vorbă, a fost și din partea ei, chiar dacă nu dădea împresia (…) Întâmplător, Raluca căuta un loc de parcare. Nu erau foarte multe locuri. Eu tocmai plecam. Am văzut-o și i-am oferit locul de parcare în schimbul numărului de telefon. (…) Am găsit chimia pe care eu o căutam, exact genul ăla de persoană‘, spunea Cristi Pulhac într-un interviu acorda Antena Stars.

Cristi Pulhac, dezvăluiri spectaculoase: ”Eu cu Torje ascundeam dulciurile!”

Pulhac a povestit cum ascundea dulciurile cu Gabi Torje, dar când se întorceau de la antrenament nu mai găseau nimic. ”Eu cu Torje, în cameră, ne mai luam dulciuri, când intram în cantonament. Serios, nu mai găseam dulciurile în geantă. Bine, până la urmă ne-am prins cine ne lua dulciurile”, a dezvăluit Pulhac la AS.ro LIVE.

Reclamă

Cristi Pulhac și-a adus aminte de momentul în care a debutat pentru Dinamo și susține că a fost luat sub aripa sa de Florentin Petre.

Când am debutat la Dinamo, la 16 ani, era în poartă Prunea, mai era Lupescu… îmi tremurau genunchi. Antrenor era Ion Marin, cred că pe Vlad Munteanu l-am înlocuit. Era foarte greu de ajuns la echipa mare. Florentin Petre m-a luat sub aripa lui. Am și stat în cameră cu el vreo trei ani de zile”, și-a amintit Cristi Pulhac.

Cristi Pulhac: ”Am văzut un coș de gunoi și m-am pus acolo”

Pulhac a dezvăluit și cum a reacționat prima dată când s-a urcat în autocarul lui Dinamo. Fostul fundaș stânga și-a amintit că s-a pus pe coșul de gunoi, pentru că-i era teamă să nu fie luat la mișto de Giani Kiriță.

Reclamă 4 / 0/3

Țin minte, când m-am urcat în autocar prima dată, plecam la meci, Tyson (n.r. șoferul de la autocarul lui Dinamo) conducea, care arată la fel :)). Nu știam unde să mă așez, după experiența pe care am avut-o la ARO, și am zis să nu mă risc, am văzut un coș de gunoi și m-am pus acolo jos

A venit Florentin și mi-a zis ce caut acolo. I-am zis: Florentine, unde să mă pun, că nici nu știu, dacă mă pun în locul lui Giani, nu e bine, că mă mai ia și la caterincă, îmi pierd tot moralul. Mi-a zis: Nu, mă, stai acolo. Oricum, când urcau în autocar, se uitau poarcă era locul lor”, a mai spus Pulhac.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
Vezi toate știrile
Citește și