Închide meniul

„Rămas bun, maestre” Primele reacţii după moartea lui George Nicolescu! Ce a transmis clubul de suflet al cântăreţului

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 26 martie 2024, 14:32 / Actualizat: 3 aprilie 2024, 19:37

„Rămas bun, maestre Primele reacţii după moartea lui George Nicolescu! Ce a transmis clubul de suflet al cântăreţului

Primele reacţii după moartea lui George Nicolescu!

Andrei Păunescu şi George Nicolescu / Facebook

Primele reacţii după moartea lui George Nicolescu nu au întârziat să apară. Îndrăgitul cântăreţ a încetat din viaţă la vârsta de 74 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Păunescu şi clubul de suflet al lui George Nicolescu, Petrolul Ploieşti, au transmis mesaje în care şi-au manifestat regretul pentru trecerea în nefiinţă a artistului.

„Rămas bun, maestre” Primele reacţii după moartea lui George Nicolescu! Ce a transmis clubul de suflet al cântăreţului

„Rămas bun, George Nicolescu! Maestrul George Nicolescu, cel care a dat naștere imnului Petrolului Ploiești, s-a stins din viață astăzi, la vârsta de 74 de ani. Născut în Ploiești, pe 12 martie 1950, George Nicolescu s-a remarcat cu vocea sa caldă, plina de emoție, lansând, de-a lungul anilor, o serie de șlagăre arhicunoscute, precum „Eternitate”, ”Prefă-te inimă în stea” sau „Cântec pentru sănătatea ierbii”! În 2002 a compus și interpretat imnul Petrolului, echipa sa de suflet, pe care, ulterior, a avut ocazia să-l cânte și de pe scenă, la inaugurarea noului stadion „Ilie Oană”. Rămas bun, Maestre! Condoleanțe familiei îndoliate”, a transmis clubul Petrolul Ploiești pe Facebook.

„S-a stins George Nicolescu. Familia rămasă aici mi-a permis să vă dau vestea. Abia împlinise 74 de ani pe 12 martie „viața noastră unde e, viața noastră ce-ați făcut cu ea?”a scris şi Andrei Păunescu pe Facebook.

„Ca de la ploieștean la ploieștean, astăzi, când domnia sa a trecut la cele veșnice, las și eu aici un fragment din „Eternitate” în memoria celui care a fost interpretul și artistul senzațional al acestei capodopere muzicale, George Nicolescu”, a transmis şi Cezar Ouatu, şi el ploieştean, ca George Nicolescu, pe Facebook.

Reclamă

Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!

Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali.

George Nicolescu a încetat din viaţă la vârsta de 74 de ani. El s-a născut orb, la data de 12 martie 1950, în Ploieşti.

George Nicolescu a decedat în cursul zilei de astăzi, după ce fusese operat vinerea trecută. Chiar dacă intervenţia chirurgicală a fost una reuşită, starea lui George Nicolescu s-a agravat ulterior.

Reclamă 4 / 0/3

După operație, George Nicolescu a făcut bronhopneumonie și a fost mutat la terapie intensivă, acolo unde, în cele din urmă, corpul lui a cedat.

George Nicolescu a compus unul dintre imnurile FCSB-ului, chiar la rugămintea lui Gigi Becali.

Gigi Becali l-a rugat pe George Nicolescu să compună imnul echipei sale!

Înainte să fie închis la Rahova, Gigi Becali, patronul FCSB-ului, i-a propus cântăreţului George Nicolescu să facă un imn pentru echipa lui. George Nicolescu a compus piesa, dar în cele din urmă ea a ajuns să nu mai fie difuzată după ce Becali a fost arestat.

N-aveam cum să-i refuz, era un act artistic pentru echipa-fanion a României! Acum, că Gigi e la puşcărie, a rămas să mai vorbesc cu Vali Argăseală”, declara George Nicolescu pentru libertatea.ro.

Cum sunau versurile imnului echipei lui Gigi Becali ce a fost compus de George Nicolescu

La Steaua care a răsărit / E-o cale mult prea lungă / Că nici Dinamo, nici Rapid / Nu vor putea să ajungă”, suna prima strofă, la acea vreme echipa lui Gigi Becali nefiind încă în conflict cu clubul Armatei, CSA Steaua.

Gigi Becali avea ulterior să piardă definitiv dreptul de folosire a mărcii „Steaua” în instanţă, după un proces cu CSA Steaua.

Acolo sus e locul ei / Şi acolo va rămâne / În Europa, printre lei / Vor fi şi azi, şi mâine”, mai erau versurile imnului compus de George Nicolescu pentru echipa lui Becali.

Reclamă

Cine a fost George Nicolescu

George Nicolescu a fost un cântăreţ român foarte cunoscut. Născut orb, el şi-a făcut un nume în muzică.

A debutat în muzică în anul 1981, la Cenaclul Flacăra. Piesele „Foaie verde, spic de pâine”, „Ordinea de zi” şi „Eternitate”, pe care le-a interpretat la Cenaclul Flacăra, au ajuns hituri.

George Nicolescu era stabilit de ani buni în Spania. El trăia alături de soţie, cu care era împreună de mai bine de 5 decenii.

George Nicolescu era apropiat şi de fotbal. El era cunoscut ca un mare fan al Petrolului Ploieşti, echipa din oraşul lui natal. A compus atât imnul Petrolului, cât şi imnul Gloriei Buzău.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și