Închide meniul

Război în Ucraina | „Am în minte imaginile cu copiii care află că şi-au pierdut părinţii!” Decizie impresionantă luată de un tânăr de 19 ani din Baia Mare

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 martie 2022, 16:28

Război în Ucraina | „Am în minte imaginile cu copiii care află că şi-au pierdut părinţii! Decizie impresionantă luată de un tânăr de 19 ani din Baia Mare

Imagini teribile din Ucraina / Foto: Profimedia Images

Imagini teribile din Ucraina / Foto: Profimedia Images

Andreas Pap a începtu să facă lupte de la vârsta de 5 ani. S-a apucat prima dată de karate, a trecut la box thailandez, iar acum practică MMA, un sport în care îşi dorea să performeze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Războiul din Ucraina i-a dat planurile peste cap şi a decis să se înroleze în armată pentru a lupta împotriva invaziei armatei Rusiei.

Andreas Pap vrea să lupte pentru Ucraina

Unii o iau mai în glumă, alții în serios, părinții nu sunt de acord, fiind unicul copil. Cred că niciun părinte nu ar fi de acord, dar până la urmă e alegerea copilului ce face”, spune cu determinare băimăreanul.
Mă gândeam că războiul o să se poarte mereu în Orientul Mijlociu.

Dar mă transpun în locul oamenilor, dacă aș fi părinte și să mi se spună că trebuie să las tot să plec… Sau copiii care află că și-au pierdut părinții. Am în minte imaginile astea și nu-mi pot închipui cum ar fi să nu ai niciun ajutor”, a spus Andreas Pap pentru libertatea.ro.

Toate detaliile despre războiul din Ucraina sunt pe observatornews.ro

Simona Halep, şocată de războiul din Ucraina

Simona Halep a vorbit pentru prima oară despre războiul din Ucraina. Pe lângă situația dramatică prin care trec refugiații, campioana noastră a specificat și faptul că sportivii din Rusia nu ar trebui să aibă de suferit din cauza unui singur om, Vladimir Putin.

Reclamă

“Este dramatic. Este ceva ce nu mi-am putut imagina vreodată că o să se întâmple. Săracii oameni, cei care sunt în cauză… Este foarte, foarte greu. Eu sper totuşi să se termine cât mai repede şi să nu fie alte victime. Am această teamă, pentru că niciodată nu ştii ce se poate întâmpla, dar trebuie să gândim totuşi cât se poate de pozitiv şi să trăim ziua de astăzi. Mi se pare dramatic tot ce se întâmplă. Îmi pare foarte rău pentru ceea ce trăiesc ei acum.

Nu cred că trebuie să-i judecăm pe sportivii ruşi, nu cred că au ceva în comun. Doar că sunt din acea ţară. E greu să spun eu ceva. Probabil o să se decidă mult mai multe chestii în perioada următoare, dar ei nu au nicio vină. Mi-e un pic milă de sentimentele pe care ei le trăiesc acum, pentru că nu e uşor să ţi se ia steagul din faţa numelui când joci un sport individual şi un sport destul de curat”, a spus Simona Halep.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și