Închide meniul

Simona Halep, primele declarații despre războiul din Ucraina! ”Este ceva ce nu mi-am putut imagina vreodată”. Ce spune despre pedepsele primite de sportivii din Rusia

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 martie 2022, 14:56

Simona Halep, primele declarații despre războiul din Ucraina! ”Este ceva ce nu mi-am putut imagina vreodată”. Ce spune despre pedepsele primite de sportivii din Rusia

Simona Halep, primele declarații despre războiul din Ucraina

Profimedia Images

“Este dramatic. Este ceva ce nu mi-am putut imagina vreodată că o să se întâmple. Săracii oameni, cei care sunt în cauză… Este foarte, foarte greu. Eu sper totuşi să se termine cât mai repede şi să nu fie alte victime. Am această teamă, pentru că niciodată nu ştii ce se poate întâmpla, dar trebuie să gândim totuşi cât se poate de pozitiv şi să trăim ziua de astăzi. Mi se pare dramatic tot ce se întâmplă. Îmi pare foarte rău pentru ceea ce trăiesc ei acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu cred că trebuie să-i judecăm pe sportivii ruşi, nu cred că au ceva în comun. Doar că sunt din acea ţară. E greu să spun eu ceva. Probabil o să se decidă mult mai multe chestii în perioada următoare, dar ei nu au nicio vină. Mi-e un pic milă de sentimentele pe care ei le trăiesc acum, pentru că nu e uşor să ţi se ia steagul din faţa numelui când joci un sport individual şi un sport destul de curat”, a spus Simona Halep.

Război în Ucraina | Un sportiv din Rusia a venit pe podium cu litera Z pe piept

Scene greu de anticipat la etapa de Cupă Mondială de gimnastică, de la Doha. Un sportiv rus a apărut pe podiumul de premiere cu litera Z lipită pe piept, idenintică cu cele pe care le putem vedea pe tancurile lui Vlamidir Putin care au invadat Ucraina.

Gestul poate fi considerat cu atât mai nepotrivit cu cât câștigătorul probei a fost un ucrainean. Conform marca.com, Ivan Kuliak a purtat simbolul Z în fața lui Illia Kovtun.

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Război în Ucraina | Ce reprezintă litera Z de pe tancurile rusești

Sursa citată susține și că fosta mare campioană a gimnasticii, Svetlana Khorkina, este cea care promovează puternic acest simbol al invaziei Rusiei în Ucraina. ”Să nu ne fie teamă să recunoaștem că suntem ruși. Hai să distribuim asta”, e mesajul acesteia.

Reclamă

Recent, conform observatornews.ro, ministerul Apărării al Federației ruse a publicat pe canalele oficiale de Twitter și Instagram fotografii cu vehicule militare care iau parte la invazia Ucrainei și a explicat ce înseamnă litera Z de pe echipamentul militar rusesc. Astfel, litera „Z” înseamnă apelul „Pentru victorie”.

Război în Ucraina | Svetlana Khorkina, mesaj pro-Rusia

Fosta mare gimnastă, Svetlana Khorkina (43 de ani), mare admiratoare a lui Vladimir Putin, a postat un mesaj pro-Rusia în mediul online, care a stârnit un val uriaş de reacţii.

Celebra sportivă, care îl susține de mulți ani pe Vladimir Putin, a distribuit pe rețelele de socializare semnul „Z”, folosit de preşedintele Rusiei şi care apare pe tancurile care au invadat Ucraina.

Reclamă 4 / 0/3

„Este o campanie pentru cei care nu se tem să recunoască faptul că sunt ruși. Hai să distribuim asta”, a scris Svetlana Khorkina, într-un story postat pe contul de Instagram.

Recomandări
  • Simona Halep a vorbit pentru prima oară despre războiul din Ucraina
  • Ce spune despre sportivii din Rusia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și