Închide meniul

Război în Ucraina | „Am stat două ore sub dărâmături!” Calvarul prin care a trecut antrenoarea lotului de nataţie al Ucrainei: „Nu puteam să mă mai mişc, doar plângeam!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 martie 2022, 16:48

Război în Ucraina | „Am stat două ore sub dărâmături! Calvarul prin care a trecut antrenoarea lotului de nataţie al Ucrainei: „Nu puteam să mă mai mişc, doar plângeam!

Imagini teribile din Ucraina / Foto: Profimedia Images

Imagini teribile din Ucraina / Foto: Profimedia Images

Antrenoarea lotului de nataţie al Ucrainei a posvestit că a stat 2 ore sub dărâmături şi a avut senzaţia că nu mai scapă cu viaţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezvăluiri tulburătoare din infernul din Ucraina: „Nu puteam să mă mai mişc!”

Am stat două ore sub dărâmături. Credeam că voi muri îngropată de vie„, a spus Aiyna Morozova, conform jurnaliştilor de la Marca.

Federaţia de Nataţie din Ucraina a postat pe reţelele de socializare imagini cu antrenoarea care a fost rănită în urma unui atac al ruşilor. Aceasta a povestit cum a ajuns sub dărâmături.

Asta este țara mea și nu vreau să rămân pe margine. Pregăteam, în mod voluntar, mâncarea pentru soldați la primul etaj al cartelului general de apărare regională din Harkiv și dintr-o dată a căzut un misil. Am fost între dărâmături în acest timp, m-am rugat la Dumnezeu în toate limbile pe care le cunoșteam pentru că nu puteam să mă mișc, doar plângeam!”, a mai spus Aiyna.

Război în Ucraina | Oleksandr Zinchenko, interviu emoționant: „Plâng tot timpul”

Fundaşul echipei Manchester City, Oleksandr Zincenko, a acordat un interviu pentru BBC, în care povesteşte cât de greu îi este de când a început războiul din Ucraina, ţara sa natală.

Reclamă

„La miezul nopţii, ora Marii Britanii, soţia mea m-a trezit şi plângea”, a povestit Zincenko, când a fost întrebat despre cum a aflat de evenimente, citat de news.ro.

„Am fost şocat. Mi-a arătat videoclipuri, imagini cu ceea ce se întâmplă în Ucraina. Poate cel mai apropiat sentiment este senzaţia că cineva din familia ta moare. Ştii, sentimentul este că te simţi rău în interior. Dar e mai rău”, a spus el.

Oleksandr Zinchenko, mesaj macabru la adresa lui Vladimir Putin

Oleksandr Zinchenko, căpitanul naţionalei Ucrainei, îi doreşte moartea lui Vladimir Putin, într-o postare ştearsă de pe Instagram, după ce Rusia a atacat Ucraina la primele ore ale dimineţii de joi, informează mirror.co.uk. 

Reclamă 4 / 0/3

Oleksandr Zinchenko a scris că speră că Vladimir Putin va avea parte de „cea mai dureroasă moarte”, cu cea mai mare de suferinţă. Jucătorul de 25 de ani l-a făcut pe Putin „mizerie” şi s-a plâns că mesajul său a fost eliminat de reţeaua de socializare. 

„Sper sa crapi de cea mai chinuitoare moarte posibila, mizerie ce ești!”, a fost mesajul complet al lui Zinchenko. Indignarea fotbalistului vine după ştirile de joi dimineaţă, conform cărora Rusia a lansat rachete şi bombe asupra unor ţinte de pe teritoriul ucrainean, iar tancurile sale au trecut graniţa cu Belarus pentru invada Ucraina.

Citește și:
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și