Închide meniul

Rusia a atacat Ucraina | Mesaj macabru la adresa lui Vladimir Putin. Postarea dură a fost ştearsă de reţeaua de socializare

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 februarie 2022, 14:00

Rusia a atacat Ucraina | Mesaj macabru la adresa lui Vladimir Putin. Postarea dură a fost ştearsă de reţeaua de socializare

Vladimir Putin e președintele Rusiei

Vladimir Putin, în timpul unei conferințe / Getty Images

Oleksandr Zinchenko a scris că speră că Vladimir Putin va avea parte de „cea mai dureroasă moarte”, cu cea mai mare de suferinţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rusia a atacat Ucraina | Mesajul suburban al lui Zinchenko

Jucătorul de 25 de ani l-a făcut pe Putin „mizerie” şi s-a plâns că mesajul său a fost eliminat de reţeaua de socializare.

„Sper sa crapi de cea mai chinuitoare moarte posibila, mizerie ce esti!”, a fost mesajul complet al lui Zinchenko.

Indignarea fotbalistului vine după ştirile de joi dimineaţă, conform cărora Rusia a lansat rachete şi bombe asupra unor ţinte de pe teritoriul ucrainean, iar tancurile sale au trecut graniţa cu Belarus pentru invada Ucraina.

Gafă uimitoare făcută de UEFA la câteva ore după ce Rusia a invadat Ucraina

Rusia a invadat Ucraina în această dimineaţă, iar, la câteva ore distanţă, UEFA a comis o gafă incredibilă. Pe reţelele sociale a fost postat un mesaj total nepotrivit cu situaţia din ţara vecină.

Reclamă

„O zi de joi fericită, pentru toată lumea!”, a fost mesajul postat pe contul UEFA Europa League, care a vrut să facă referire la meciurile care se vor desfăşura în această seară.

Mesajul a stat o oră pe contul oficial al competiţiei, înainte să fie şters, după sutele de reacţii negative din partea fanilor. „Nu e chiar așa. În Ucraina mor oameni” sau „Înțeleg că UEFA, care îi are pe cei de la Gazprom printre sponsori, are o joi fericită”, sunt câteva dintre mesajele oamenilor.

Citește și: Imagini tulburătoare surprinse în Ucraina, la câteva ore după ce a început războiul cu Rusia. Oamenii se grăbesc să plece din țară

Reclamă 4 / 0/3

Rusia a invadat Ucraina | Mesajul realist al lui Mircea Lucescu, de lângă Kiev

Rusia a invadat Ucraina și Mircea Lucescu a avut o primă reacție. Antrenorul român se află lângă Kiev, la baza de pregătire a lui Dinamo.

Il Luce nu va putea pleca cu avionul spre România, aeroportul Bila Tserkava fiind deja bombardat. Lucescu a trimis un mesaj realist din țara vecină.

„Chiar dacă vedem acele imagini la TV, trebuie să rămânem liniștiți pentru că nu e chiar așa rău. În acest moment ne aflăm în cantonament.”, a spus Mircea Lucescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Oleksandr Zinchenko, căpitanul naţionalei Ucrainei, îi doreşte moartea lui Vladimir Putin
  • Rusia a atacat Ucraina

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și