Închide meniul

Război în Ucraina! Artem Dzyuba, reacție incredibilă după ce a fost făcut praf de Mykolenko. Căpitanul naționalei Rusiei, gest incalificabil: „Ei cam atât pot!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 martie 2022, 17:44

Război în Ucraina! Artem Dzyuba, reacție incredibilă după ce a fost făcut praf de Mykolenko. Căpitanul naționalei Rusiei, gest incalificabil: „Ei cam atât pot!

Artem Dzyuba, reacție incalificabilă după declarațiile lui Vitaliy Mykolenko

Profimediaimages

Vei fi închis în temnițăi-a transmis fundașul ucrainean de la Everton, declarație care a făcut înconjurul lumii. Răspunsul lui Dzyuba a venit pe rețelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Artem Dzyuba, prima reacție după atacul ucraineanului Vitaliy Mykolenko

Dzyuba, răspunde-i băiatului ăla de la Everton că vorbește cam mult acolo, la el, în Anglia„, i-a transmis un fan lui Artem Dzyuba.

Golgheterul lui Zenit a avut o reacție fără menajamente. „Ei cam atât pot, să vorbească„, a fost răspunsul oferit de atacantul de 33 de ani.

Artem Dzyuba
Artem Dzyuba, răspuns uluitor pentru un fan

Gestul făcut de Artem Dzyuba vine într-un moment în care se dau lupte dure la Kiev și Harkov. E deja o săptămână de când Vladimir Putin a început războiul, iar numărul victimelor crește într-un ritm accelerat. Rachetele rusești au lovit mai multe cartiere rezidențiale.

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Vitaliy Mykolenko l-a făcut praf pe Artem Dzyuba, după ce Rusia a atacat Ucraina

Vitaliy Mykolenko, fundașul ucrainean de la Everton, l-a distrus în mediul online pe Artem Dzyuba. Atacantul lui Zenit și al naționalei Rusiei nu a oferit vreo reacție cu privire la războiul iscat de țara sa, la ordinul lui Vladimir Putin. Lipsa de atitudine din partea căpitanului naționalei Rusiei și a colegilor săi l-a înfuriat la culme pe tânărul Mykolenko.

Reclamă

În timp ce tu, nenorocitule, rămâi tăcut alături de ceilalți colegi din echipa națională, civili sunt omorâți în Ucraina. Vei fi închis în temniță pentru restul vieții și, cel mai important, pentru restul vieții copiilor tăi. Și pentru asta mă bucur”, a scris Vitaliy Mykolenko, pe contul de Instagram.

UEFA a rupt parteneriatul cu Gazprom

Naționala Rusiei a fost exclusă de la barajul pentru Campionatul Mondial 2022. Mai mult, UEFA a „rupt” și contractul cu principalul sponsor, cel care este și pe tricourile echipei lui Dzyuba, Zenit.

UEFA a hotărât să încheie parteneriatul cu Gazprom în toate competițiile. Decizia a intrat deja în vigoare și acoperă toate acordurile existente, inclusiv UEFA Champions League, competițiile UEFA la echipele naționale și UEFA EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a participat la ședința online din această seară în calitate de membru al Consiliul FIFA, rol care îi oferă și statutul de membru în Comitetul Executiv UEFA”, infomează frf.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și