Închide meniul

Război în Ucraina | Atac fără precedent la adresa rușilor, după ce alți zeci de civili și-au pierdut viața: ”Intelectul lor slab mi-a devenit insuportabil”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 aprilie 2022, 15:16

Război în Ucraina | Atac fără precedent la adresa rușilor, după ce alți zeci de civili și-au pierdut viața: ”Intelectul lor slab mi-a devenit insuportabil”

Război în Ucraina | Atac fără precedent la adresa rușilor

Profimedia Images

Război în Ucraina. Sportivii ucraineni își strigă disperarea după nenorocirile făcute de ruși în orașele mari din Ucraina, acolo unde zeci de civili și-au pierdut viața.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vitaliy Mandzyn, biatlonist ucrainean, nu mai vrea să vadă niciun sportiv din Rusia în concursuri, după atrocitățile comise în nordul Kievului. Peste 50 de civili și-au pierdut viața vineri, după ce două rachete au lovit gara din Kramatorsk, plină cu mii de oameni care voiau să scape de calvarul din Ucraina.

Război în Ucraina | Vitaliy Mandzyn: Nu vreau să mai văd niciun atlet din acea țară

”Când mă uit la poze și la ororile pe care le lasă în spate rușii, e ceva de speriat faptul că e real ce se întâmplă. Mi-am schimbat total părerea despre ei. Nu vreau să mai am de-a face cu ei, nu vreau să mai am niciun contact, nicio conversație.

Nu vreau să mai văd niciun atlet din acea țară. Limba lor și intelectul lor slab mi-au devenit insuportabile. Nu vreau să mai am de-a face cu acești oameni, dacă le putem spune așa, care s-au născut și trăiesc acolo”, a spus Vitaliy Mandzyn, după 45 de zile de război în Ucraina.

Alex Dolgopolov, mesaj sfâşietor după ce ruşii au bombardat gara din Kramatorsk

Soldații ruși continuă să atace Ucraina, la ordinele lui Vladimir Putin. Rușii au bombardat gara din Kramatorsk, iar zeci de persoane au fost ucise. Alex Dolgopolov (33 de ani), fostul jucător de tenis ucrainean, a postat un mesaj sfâşietor în mediul online, după ce a aflat teribila veste.

Reclamă

Război în Ucraina. Armata lui Vladimir Putin a bombardat vineri gara din Kramatorsk. Rușii au lovit cu două rachete gara din estul Ucrainei, unde se aflau mii de civili care încercau să fugă cu trenul din calea războiului.

„Barbarii ruși au lovit gara Kramatorsk, plină cu mii de civili care încercau să evacueze zona. Da, ei știau că avea loc o evacuare în zonele respective și, ca întotdeauna, au atacat civilii.”, a scris Alex Dolgopolov, pe contul de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și