Închide meniul

Război în Ucraina | Calvarul prin care trec oamenii care s-au ascuns în beciuri din cauza bombardamentelor armatei Rusiei: „Groaza e atât de mare că te sperii şi când cade o lingură”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 martie 2022, 18:52 / Actualizat: 23 martie 2022, 2:03

Război în Ucraina | Calvarul prin care trec oamenii care s-au ascuns în beciuri din cauza bombardamentelor armatei Rusiei: „Groaza e atât de mare că te sperii şi când cade o lingură

Imagini teribile din Ucraina / Foto: Profimedia Images

Imagini teribile din Ucraina / Foto: Profimedia Images

Război în Ucraina. Obi Ojimadu, antrenor la juniori la Şahtior Donetk, a făcut dezvăluiri tulburătoare despre situaţia din Ucraina, după ce Vladimir Putin a dat ordinul de atac. Bărbatul s-a ascuns în beciul casei sale de teama bombardamentelor ruşilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 50 de ani, antrenorul de la juniorii celor de la Şahtior a spus că oamenii sunt traumatizaţi din cauza faptului că şi-ar putea pierde viaţa în orice moment.

Oamenii trăiesc în teroare în beciuri

Când stăteam în beciul casei noastre, eram atât de traumatizați încât tresăream la orice zgomot subit. Se auzeau explozii chiar și din beci, geamuri sparte, oameni țipând și fugind dintr-o parte în alta. Știți la ce tip de stres poți să fii supus, mai ales când ești copil.
Groaza era atât de mare că te sperii chiar și când cade o lingură. Pentru orice zgomot mic, te sperii, crezi că e o rachetă sau o bombă. Chiar și când am plecat din Ucraina, ne era frică de tot. Acum suntem în Ungaria, dar trauma a rămas„, a spus Ojimadu într-un interviu acordat BBC.

Reclamă

Război în Ucraina | Mesajul refugiatei Yulia Chernitskaya, la patru zile după ce a izbucnit în plâns când un român i-a oferit 200 de lei

Yulia Chernitskaya a ajuns în România după ce Vladimir Putin a declanşat războiul total în Ucraina. Antrenoarea de fitness din Kiev a lăsat tot ce avea în urmă şi s-a refugiat la Braşov, alături de cei patru copii ai săi. Femeia originară din Odesa a avut o postare virală în care le-a transmis conaţionalilor săi cum a fost ajutată de un român.ţ

Totul s-a întâmplat într-o benzinărie, acolo unde un bărbat i-a oferit două bancnote de câte 100 de lei când a observat că maşina pe care conducea avea nevoie de număr de Ucraina. „Nu mi-am putut stăpâni lacrimile”, a scris Yulia pe contul ei de Facebook. A primit nu mai puţin de 43.000 de aprecieri şi peste 400 de comentarii.

Reclamă

La patru zile distanţă, ucraineanca a postat un nou mesaj emoţionant. „Opriţi războiul, opriţi-l pe Putin„, a transmis cea care a reuşit cu greu să fugă din calea războiului.

Lumea nu va fi salvată de frumusețe. Lumea va fi salvată prin iubire! Gândește-te doar la aceste cuvinte, la ceea ce vreau să spun.

Inamicul este motivat și se hrănește cu mânia și ura noastră față de el, dar numai dragostea îl poate ucide. Până la urmă, este precum un vampir care se uită la lumină„, a scris Yulia Chernitskaya.

Reclamă 4 / 0/3

Yulia este profesoară de fitness şi are un site în care îi ajută pe urmăritorii ei cu programe pentru slăbit. Are peste 100.000 de urmăritori pe pagina ei de Instagram.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Oleksander Usyk
Extra • 2 iul., 10:47
Oleksander Usyk, pregătit să revină pe frontul din Ucraina: „Mă voi întoarce imediat”
Vladimir Putin a participat la parada de Ziua Victoriei
Extra • 3 iun., 8:51
Vladimir Putin l-a decorat pe Serghei Karjakin, un şahist rus care îl susţine pe liderul de la Kremlin
Diverse • 29 mai, 15:41
Anunțul disperat al negociatorilor Ucrainei. Cum poate fi oprit Vladimir Putin: „Este un barbar!”
Lista sportivilor care îl susțin pe Vladimir Putin
Diverse • 23 mai, 9:10
Mutarea făcută de Vladimir Putin împotriva rivalilor săi
Vladimir Putin este cel mai criticat om al planetei
Diverse • 16 mai, 9:04
Propaganda de la Moscova „loveşte” din nou. Mesaj incredibil despre Vladimir Putin, în plin război în Ucraina