Închide meniul

Război în Ucraina | Cum își ascund rușii crimele din Mariupol. Dezvăluirea lui Vladimir Klitschko. „Apogeul groazei!”

Alexandru Ivan Publicat: 7 aprilie 2022, 17:41

Reclamă
Război în Ucraina | Cum își ascund rușii crimele din Mariupol. Dezvăluirea lui Vladimir Klitschko. „Apogeul groazei!

Rusia a invadat Ucraina pe 24 februarie

Profimedia

Războiul din Ucraina a schimbat milioane de vieți și a făcut zeci de mii de victime. Ucrainenii au acuzat că Rusia comite crime odioase. Vladimir Klitschko a dezvăluit cum își ascund oamenii lui Vladimir Putin faptele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mare campion la box susține că, în Mariupol, rușii folosesc crematorii mobile ca să ardă cadavrele victimelor pe care le lasă în urmă.

Vladimir Klitschko a demascat crimele rușilor

Vladimir Klitschko chiar a postat o fotografie pe rețelele de socializare cu unul dintre crematoriile rușilor, care e ascuns într-un camion.

”Crematoriu mobil. Asta folosesc criminalii de război ruși în Mariupol, pentru a-și ascunde crimele. Apogeul groazei”, a scris Vladimir Klitschko, pe Twitter.

Reclamă
Reclamă

Rușii au devastat Mariupol și Bucha

În Mariupol, s-ar fi înregistrat peste 5.000 de decese în rândul civililor de când a început războiul. „Este o catastrofă umanitară. Armatele care au fost implicate în ostilități active sunt complet înconjurate. Există probleme de aprovizionare cu apă, alimente, medicamente și, în general, cu totul. Este o situație foarte dificilă”, a spus un comandant militar ucrainean din Mariupol.

În Bucha, rușii sunt acuzați că au creat un masacru. Volodimir Zelenski a vorbit și în Parlamentul României despre ceea ce s-a întâmplat în orașul din apropierea capitalei Kiev. „Peste 300 de oameni au fost torturați acolo„, a spus președintele Ucrainei. Khrystyna Stuy este în stare de șoc.

43 de zile au trecut de când Vladimir Putin a ordonat forțelor militare ale Rusiei să lanseze atacul la scară largă în Ucraina.

Reclamă

Alexei Tsybko, ucis în luptele pentru eliberarea orașului Bucha

Și sportul e lovit de tragedii din cauza războiului.  Alexei Tsybko, fost căpitan al naţionalei de rugby, a murit în luptele pentru eliberarea oraşului Bucha, acolo unde soldaţii ruşi au comis mai multe orori.

Alexei Tsybko, în vârstă de 55 de ani, a murit în luptele pentru eliberarea oraşului Bucha. Conform Anastasiei Gerasimenko, acesta ar fi murit pe 31 martie. De altfel, Anastasia a fost cea care a confirmat decesul lui Alexei printr-un mesaj emoţionant postat acum câteva zile. Pe 17 martie, Alexei Tsybko împlinise 55 de ani.

“În timp ce oraşul Bucha era eliberat de ruşi, a murit un bărbat adevărat, un războinic şi un mare patriot, Alexei Tsybko, naşul meu. Veşnică amintire pentru tine. Sunt mândră că ai fost naşul meu. Îţi mulţumesc pentru tot. La revedere, Lesha”, a scris Anastasia Gerasimenko.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și