Închide meniul

Război în Ucraina | Cum își ascund rușii crimele din Mariupol. Dezvăluirea lui Vladimir Klitschko. „Apogeul groazei!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 aprilie 2022, 17:41

Război în Ucraina | Cum își ascund rușii crimele din Mariupol. Dezvăluirea lui Vladimir Klitschko. „Apogeul groazei!

Rusia a invadat Ucraina pe 24 februarie

Profimedia

Războiul din Ucraina a schimbat milioane de vieți și a făcut zeci de mii de victime. Ucrainenii au acuzat că Rusia comite crime odioase. Vladimir Klitschko a dezvăluit cum își ascund oamenii lui Vladimir Putin faptele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mare campion la box susține că, în Mariupol, rușii folosesc crematorii mobile ca să ardă cadavrele victimelor pe care le lasă în urmă.

Vladimir Klitschko a demascat crimele rușilor

Vladimir Klitschko chiar a postat o fotografie pe rețelele de socializare cu unul dintre crematoriile rușilor, care e ascuns într-un camion.

”Crematoriu mobil. Asta folosesc criminalii de război ruși în Mariupol, pentru a-și ascunde crimele. Apogeul groazei”, a scris Vladimir Klitschko, pe Twitter.

Reclamă

Rușii au devastat Mariupol și Bucha

În Mariupol, s-ar fi înregistrat peste 5.000 de decese în rândul civililor de când a început războiul. „Este o catastrofă umanitară. Armatele care au fost implicate în ostilități active sunt complet înconjurate. Există probleme de aprovizionare cu apă, alimente, medicamente și, în general, cu totul. Este o situație foarte dificilă”, a spus un comandant militar ucrainean din Mariupol.

În Bucha, rușii sunt acuzați că au creat un masacru. Volodimir Zelenski a vorbit și în Parlamentul României despre ceea ce s-a întâmplat în orașul din apropierea capitalei Kiev. „Peste 300 de oameni au fost torturați acolo„, a spus președintele Ucrainei. Khrystyna Stuy este în stare de șoc.

43 de zile au trecut de când Vladimir Putin a ordonat forțelor militare ale Rusiei să lanseze atacul la scară largă în Ucraina.

Reclamă 4 / 0/3

Alexei Tsybko, ucis în luptele pentru eliberarea orașului Bucha

Și sportul e lovit de tragedii din cauza războiului.  Alexei Tsybko, fost căpitan al naţionalei de rugby, a murit în luptele pentru eliberarea oraşului Bucha, acolo unde soldaţii ruşi au comis mai multe orori.

Alexei Tsybko, în vârstă de 55 de ani, a murit în luptele pentru eliberarea oraşului Bucha. Conform Anastasiei Gerasimenko, acesta ar fi murit pe 31 martie. De altfel, Anastasia a fost cea care a confirmat decesul lui Alexei printr-un mesaj emoţionant postat acum câteva zile. Pe 17 martie, Alexei Tsybko împlinise 55 de ani.

“În timp ce oraşul Bucha era eliberat de ruşi, a murit un bărbat adevărat, un războinic şi un mare patriot, Alexei Tsybko, naşul meu. Veşnică amintire pentru tine. Sunt mândră că ai fost naşul meu. Îţi mulţumesc pentru tot. La revedere, Lesha”, a scris Anastasia Gerasimenko.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și