Închide meniul

Război în Ucraina | „Este oribil, un şoc pentru întreaga lume!” Oleksandr Zinchenko, noi dezvăluiri cutremurătoare despre atrocităţile ruşilor: „Sunt lucruri groaznice, teribile!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 aprilie 2022, 15:32

Război în Ucraina | „Este oribil, un şoc pentru întreaga lume! Oleksandr Zinchenko, noi dezvăluiri cutremurătoare despre atrocităţile ruşilor: „Sunt lucruri groaznice, teribile!

Oleksandr Zinchenko i-a cerut lui Vladimir Putin să pună capăt războiului din Ucraina

Profimediaimages

  • Oleksandr Zinchenko, dezvăluiri cutremurătoare despre războiul din Ucraina
  • Ce fac soldaţii ruşi câinilor din Ucraina

Oleksandr Zinchenko a făcut noi dezvăluiri cutremutoare despre războiul din Ucraina. Starul lui Manchester City spune că soldaţii ruşi omoară câinii şi îi mănâncă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zinchenko a dezvăluit noi atricităţi pe care le fac soldaţii ruşi trimişi la război de Vladimir Putin. Acesta spune că, în lipsă de hrană, ruşii au început să omoare câinii şi să îi mănânce.

Oleksandr Zinchenko, dezvăluiri cutremurătoare despre războiul din Ucraina

E oribil. Ceea ce au făcut ei este un șoc pentru întreaga lume. Lucruri groaznice, teribile. Ne-au ucis civilii, copiii noștri. Ne-au violat femeile și fetele. Au ucis câini și i-au mâncat. Nici nu pot descrie ce simt pentru ei.

Reclamă

Îi urăsc atât de mult pentru tot ce au făcut poporului ucrainean și Ucrainei. Și urăsc oamenii din Rusia care încearcă să-i convingă pe alții că asta este propagandă. E o rușine. Cum o pot spune? Oamenii mi-au trimis fotografii reale, fapte reale. Cadavrele morților au rămas pe pământ timp de două săptămâni. Trebuie să răspundă pentru asta.

Sunt oameni de 50-60 de ani care se uită doar la televizor și sunt mințiți de ani de zile. Am văzut cetățeni ruși întrebați dacă susțin acțiunile președintelui lor. Ei răspund: ’Da, desigur, suntem de partea lui’. Iar când sunt întrebați dacă-și vor asuma sancțiunile, ei răspund că o vor face. Cum se pot convinge astfel de oameni? Și cum poate funcționa o astfel de țară? Am văzut cifre că peste 70% dintre ruși susțin această catastrofă. Este incredibil, pur și simplu nu înțeleg”, a declarat Zinchenko, potrivit sport.ua.

Reclamă

Oleksandr Zinchenko, dezamăgit de tăcerea fotbaliştilor ruşi în privinţa războiului

Fundaşul ucrainean al formaţiei Manchester City, Oleksandr Zinchenko, s-a declarat dezamăgit de tăcerea fotbaliştilor ruşi despre războiul din Ucraina, conform The Guardian.

Am prieteni acolo, un cerc redus acum aproape la nimic. Sunt atât de dezamăgit. Oamenii pe care îi cunosc m-au sunat de îndată ce a avut loc invazia, mi-au trimis mesaje: «Îmi pare atât de rău, Alex, dar nu putem face nimic». Sigur că poţi face ceva„, a explicat jucătorul, care a jucat un sezon (2015-2016) la FK Ufa.

În primele zile ale invaziei, Zinchenko afirmase pentru BBC că nu face „altceva decât să plângă”. Acum, el consideră că fotbaliştii ruşi sau alte personalităţi nu ar avea de suferit dacă ar spune că sunt împotriva războiului.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă tăceţi, înseamnă că susţineţi ceea ce se întâmplă acum în Ucraina. Poate că sunt speriaţi, pentru că reţelele de socializare ruseşti arată imagini cu oameni trimişi la închisoare dacă protestează. Dar luaţi în special fotbaliştii sau orice celebritate puternică: credeţi că vor fi arestaţi dacă toţi postează pe Instagram în acelaşi timp un mesaj care spune: «Suntem împotriva acestui război, trebuie să-l oprim?» Bineînţeles că nu va fi cazul„, a menţionat Zinchenko.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă