Închide meniul
EXCLUSIV

Război în Ucraina | Florin Gardoș și toată familia lui s-au implicat activ în ajutorarea refugiaților. „Situația este tragică. Fac un apel către oricine vrea să se implice!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 martie 2022, 8:17

Război în Ucraina | Florin Gardoș și toată familia lui s-au implicat activ în ajutorarea refugiaților. „Situația este tragică. Fac un apel către oricine vrea să se implice!

Florin Gardoș, ajutor pentru refugiați

AS.ro

Fundașul de 33 de ani și familia lui au intervenit și au achitat mai multe camere de hotel în care i-au cazat pe cei care aveau cea mai mare nevoie. Gardoș a dezvăluit că se va cumpăra și un tir cu medicamente care va ajunge în taberele de refugiați din Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Gardoș a sărit în ajutorul ucrainenilor

Fostul internațional român a făcut un apel către toți românii care pot să îl ajute. A anunțat că situația este tragică chiar și în orașul său natal.

Eu sunt născut și crescut în Satu Mare și nu mi-a fost greu să iau legătura cu prieteni și cunoștințe de acolo. Situația e dramatică, chiar tragică. Am vorbit cu prieteni și se circulă foarte mult pe la Vama Halmeu. Sunt cozi și acolo, intră foarte multă lume.

Am luat patru camere de hotel în Satu Mare și s-au ocupat. Au venit 3 familii, au fost 9 copii în total. Părinții mei i-au așteptat în recepția hotelului. Am un contact în Vama Halmeu, e o doamnă care trimite copii și încearcă să le găsească cazare. M-a sunat apoi că mai erau cinci studenți și am luat camere la al hotel pentru că la primul nu mai era nimic disponibil. E foarte foarte mare nevoie de cazare.

Familia surorii mele chiar are o familie de ucraineni în casă care nu sunt în tranzit, chiar aveau nevoie de un loc în care să stea. În taberele de refugiați din Ucraina situația e chiar tragică. Li s-a spus că sunt oameni răniți, nu au medicamente, nu au combustibil. Deci acolo e foarte foarte mare nevoie de ajutor. Sunt oameni care încearcă să se implice și își riscă viața. Cumnatul meu vrea să meargă săptămâna asta cu un tir. Au reușit să strângă bani și vor să cumpere medicamente și să meargă la aceste tabere de refugiați să le ducă ce au nevoie. Fac un apel către oricine poate ajuta… și să facă un discount. Oricine vrea să se implice poate să-mi scrie pe Instagram, oriunde, pentru că e nevoie mare de ajutor. E multă lume care are nevoie de ajutor în momentul ăsta„, a declarat Florin Gardoș pentru as.ro.

Reclamă

Ana Bogdan, mesaj emoționant pentru Dayana Yastremska

Ana Bogdan, locul 97 WTA, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-3, 6-7, 6-7, de jucătoarea ucraineană Dayana Yastremska, dar a avut un mesaj emoționant la adresa jucătoarei care a trecut prin calvarul războiului din Ucraina. ”Mulțumesc pentru încurajare”, fuseseră vorbele Dayanei, după îmbrățișarea lungă dintre cele două, de la fileu.

Azi a fost să fie ziua ta! Și meriți total această victorie. A fost cel mai greu meci pe care l-am jucat, din punct de vedere al emoțiilor și al sentimentelor. A trebuit să lupt, pentru că ne aflăm într-o competiție, dar cumva știam că nu ar fi corect. Sper ca Dumnezeu să te protejeze pe tine, pe sora ta și pe ceilalți oameni. Să trăim cu toții în pace”, a fost mesajul de pe Instagram postat de Ana Bogdan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și