Închide meniul

Război în Ucraina | Igor Surkis crede că Vladimir Putin suferă de schizofrenie. „Nu am altă explicație!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2022, 18:18

Război în Ucraina | Igor Surkis crede că Vladimir Putin suferă de schizofrenie. „Nu am altă explicație!

Igor Surkis e unul dintre cei mai bogați oameni din Ucraina

Hepta

Războiul început de Vladimir Putin în Ucraina a dat peste cap milioane de vieți. Igor Surkis, unul dintre cei mai bogați ucraineni, crede că președintele Rusiei suferă de schizofrenie, ceea ce îl face să le ordoneze soldaților săi să ucidă civili nevinovați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu știu de ce face Vladimir Putin asta. Conducerea Ucrainei încearcă să negocieze, iar ei ucid oameni nevinovați. Schizofrenie, nu am altă explicație. Luptăm pentru libertatea noastră, avem un președinte curajos și sunt sigur că vom câștiga.

Război în Ucraina | Igor Surkis crede că Putin suferă de schizofrenie

Războiul e prezentat destul de realist în presa europeană. Dar aș spune că realitatea este chiar și mai rea și mai grea. Casa mea este la zece kilometri de Bucha, acolo s-au întâmplat lucruri groaznice. Au venit și au ucis civili, mi-au atacat patria. Anterior, nu aveam suficientă artilerie pentru a ne putea apăra și contracara eficient. Au vrut să ia doar Donbas-ul, acum vor toată Ucraina”, a spus Igor Surkis într-un interviu în presa din Croația, conform sport.ua.

Cadavrele a 1.150 de civili au fost recuperate în regiunea ucraineană Kiev, iar între 50% și 70% dintre acestea au răni de glonț provocate de arme de calibru mic, a anunțat joi poliția ucraineană.

Șeful poliției regionale din Kiev, Andriy Nebytov, a declarat într-o înregistrare postată pe Twitter că majoritatea cadavrelor au fost găsite în orașul Bucha, anunță Reuters.

Reclamă

Oficialii ucraineni spun că civilii găsiți morți în Bucha au fost uciși de forțele rusești. Jurnaliștii nu au putut verifica numărul de persoane decedate în Bucha sau circumstanțele morții lor.

Vladimir Putin, gata să pornească un război nuclear

Vladimir Putin va lansa un atac nuclear masiv asupra Vestului decât să accepte înfrângerea în Ucraina, a declarat unul dintre propagandiștii de seamă ai Moscovei, potrivit Daily Mail. Afirmația este doar ultima dintr-o serie ce a reamintit de perspectiva catastrofală a unui război cu bombe atomice.

Margarita Simonyan, editor la televiziunea de stat RT și una dintre cele mai importante voci pro-Kremlin, a declarat că e mai probabil ca Vladimir Putin să apese pe „butonul roșu” decât să accepte ideea că Rusia va pierde războiul cu Ucraina. 

Reclamă 4 / 0/3

„Fie pierdem în Ucraina fie începe Al Treilea Război Mondial. Cred că Al Treilea Război Mondial e mai realist, știindu-ne pe noi, știind cum e liderul nostru”, a spus ea. Cel mai incredibil sfârșit, că se va termina totul cu un atac nuclear, pare mai probabil pentru mine decât orice alt posibil rezultat. E îngrozitor, dar, pe de altă parte, asta e. Vom merge în Rai… Toți murim într-o bună zi”, a mai spus Margarita Simonyan.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și