Închide meniul

Război în Ucraina | Mihai Leca a povestit prin ce a trecut ca să ajungă în România: „Am mers 14 ore pe jos! Nici măcar o apă n-am primit!”. Momentul care l-a șocat pe jucătorul român: „Mi s-a părut ca în filme!”

Cosmin Cioboată Publicat: 6 martie 2022, 14:31

Război în Ucraina | Mihai Leca a povestit prin ce a trecut ca să ajungă în România: „Am mers 14 ore pe jos! Nici măcar o apă n-am primit!. Momentul care l-a șocat pe jucătorul român: „Mi s-a părut ca în filme!

Mihai Leca a ajuns cu bine în România

  • Mihai Leca a povestit cum a fugit din calea războiului declanșat de Rusia în Ucraina
  • Jucătorul român a mers 14 ore pe jos, până la granița cu Polonia

Mihai Leca a ajuns în siguranță în România, după 14 ore de mers pe jos și foarte multe emoții. Jucătorul român, care joacă în campionatul Ucrainei, la PFK Lviv, a dezvăluit momentele dificile pe care le-a trăit pentru a fugi din calea războiului iscat de Rusia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Război în Ucraina | Mihai Leca a povestit prin ce a trecut ca să ajungă în România

Fundașul de 29 de ani a mers 14 ore pe jos până la granița cu Polonia, apoi a luat taxi-ul până la aeroportul din Cracovia. Leca a declarat că nu se aștepta să nu primească nici măcar o sticlă de apă la intrarea în Polonia, făcând comparație cu modul în care sunt primiți refugiații ucraineni pe teritoriul României.

„De la vama cu Polonia am luat un taxi, 230 de kilometri, până la aeroportul din Cracovia. Sincer, nici nu ştiam de unde să luăm trenul, eram foarte obosiţi după 14 ore de stat în picioare, nu ne-am mai gândit la tren sau la autocar. Vedeam la televizor cât de bine îi primim noi pe ucraineni, dar noi când am ieşit la graniţa cu Polonia, nici măcar o apă nu am primit sau un ceai, ceva. Poate nici nu s-au organizat, că era prima zi.

Reclamă

Mi-a luat 100 de dolari taxiul. Chiar ne-am mirat, pentru că mă uitam pe o aplicaţie de taxi şi era în jur de 200 de dolari. L-am luat pe acest domn şi ne-a spus 100 de dolari. Am zis că e ok. Aş fi dat şi 500 de dolari, 100%.

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Război în Ucraina | Mihai Leca, șocat de scenele de la graniță: „Mi s-a părut ca în filme!”

Chiar vorbeam cu colegul meu să le propunem maşinilor care treceau vama să le dăm o anumită sumă de bani, că poate ne lasă cât mai aproape de aeroport.

Reclamă

Doar că, în timp ce stăteam la coadă, vedeam femei cu copii în braţe, se duceam la maşinile respective, unde erau de exemplu soţ, soţie şi copil şi mai erau două locuri, unde puteau să adauge alte două persoane.

Şi nici măcar nu le răspundeau sau nici nu deschideau uşa să le spună să aştepte. Erau femei cu copii de un an. Mi s-a părut ca în filme. Să nu te ajuţi nici măcar aşa?”, a povestit Mihai Leca, pentru digisport.ro.

Mihai Leca mai are contract cu PFK Lviv până la vară, dar există șanse minime ca fundașul român să mai revină la echipa ucraineană. Campionatul din țara vecină a fost întrerupt, iar cluburile le-au comunicat jucătorilor străini că își pot căuta alte angajamente.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, noi detalii despre refugiaţii ucraineni pe care i-a cazat

E plin peste tot. Și la baza din Berceni sunt vreo 200, pakistanezi… sunt condiții de lux, am zis să stea femei cu copii la bază. La Militari studenți pakistanezi, indieni, care au venit din Ucraina. Aseară au venit vreo 200„, a spus Gigi Becali conform sport.ro.

Gigi Becali a mai spus că nu se teme că pe teritoriul României ar putea izbucni un război.

Nu mă tem pentru România. Bomba nucleară înseamnă sfârșitul. Nu va fi bombă nucleară că asta ar fi sfârșitul. Nu pot să atace rușii România. Eu iau în calcul ce a zis Hristos. Să nu vă temeți că vor fi războaie, dar nu vine sfârșitul din ele!„, a mai spus Gigi Becali.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:21
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024