Închide meniul

„Sunt condiţii de lux!” Gigi Becali, noi detalii despre refugiaţii ucraineni pe care i-a cazat: „E plin peste tot!” De ce nu se teme de război

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 martie 2022, 18:01

„Sunt condiţii de lux! Gigi Becali, noi detalii despre refugiaţii ucraineni pe care i-a cazat: „E plin peste tot! De ce nu se teme de război

Adio FCSB! Gigi Becali i-a decis soarta lui Claudiu Keșeru

Hepta

Gigi Becali, noi detalii despre refugiaţii ucraineni pe care i-a cazat

E plin peste tot. Și la baza din Berceni sunt vreo 200, pakistanezi… sunt condiții de lux, am zis să stea femei cu copii la bază. La Militari studenți pakistanezi, indieni, care au venit din Ucraina. Aseară au venit vreo 200„, a spus Gigi Becali conform sport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a mai spus că nu se teme că pe teritoriul României ar putea izbucni un război.

Nu mă tem pentru România. Bomba nucleară înseamnă sfârșitul. Nu va fi bombă nucleară că asta ar fi sfârșitul. Nu pot să atace rușii România. Eu iau în calcul ce a zis Hristos. Să nu vă temeți că vor fi războaie, dar nu vine sfârșitul din ele!„, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali încearcă să ajute cât mai mulți refugiați din Ucraina

Gigi Becali a sărit în ajutorul refugiaților ucraineni care au fugit de război și au trecut granița în România. Patronul lui FCSB și-a pus la dispoziție baza de la Berceni, care a fost pregătită pentru a găzdui până la 500 de persoane. Tot mai multe persoane ajung acolo în fiecare zi.

Omul de afaceri a trimis mai multe autocare la graniță, pentru a-i aduce la București pe cei aflați în mare suferință. Primii ucraineni au ajuns în noaptea de luni spre marți și numărul lor este în continuă creștere. Jucătorii vicecampioanei se antrenează pe terenul de lângă clădirea în care au fost cazați refugiații.

Reclamă

Finanțatorul roș-albaștrilor are și un bloc în Petroșani în care ar putea sta între 200 și 300 de persoane. Și-a făcut planul și în cazul în care baza celor de la FCSB va deveni neîncăpătoare, iar refugiații care sunt aduși cu autocarul echipei își vor dori să rămână în Capitală.

Potrivit fanatik.ro, Gigi Becali își dorește să închirieze integral hoteluri mici din București, de 2 și 3 stele. I-a pus deja pe angajații săi să întocmească o listă și să ia legătura cu șefii hotelurilor pentru a pregăti terenul. Milionarul român vrea să îi cazeze acolo, dar să le asigure și hrana necesară.

Becali și-a trimis acasă toți juniorii de la Academie, pentru a elibera cât mai multe camere la baza din Berceni. Ține, în permanență, legătura cu trimișii săi la granița României cu Ucraina.

Reclamă 4 / 0/3

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Și ultrașii FCSB au sărit în ajutorul refugiaților

Şi ultraşii de la FCSB s-au implicat şi au strâns ajutoare. Fanii și conducătorii de la FCSB au sărit în ajutorul refugiaților care vin în România după ce Rusia a invadat Ucraina. MM a făcut echipă cu liderul ultrașilor din Peluza Nord, Gheorghe Mustață. Amândoi au fost în apropierea Arenei Naționale și au ajutat la descărcarea unor alimente. Șase microbuze au fost încărcate cu alimente și au plecat spre vama din Tulcea.

Baza noastră este deschisăpentru refugiați. Când băieții vor avea nevoie de ei, vom fi tot timpul lângă ei. Nu vedeți ce trăim? Abia am ieșit din nenorocirea aia (n.r. – Covid-19) și dăm în alta. Până la urmă trebuie să iasă soarele și pe strada noastră.

Nu e nicio surpriză. Românii tot timpul li s-au alăturat celor care au nevoie de ajutor. Avem spațiu suficient. Acum am terminat un cămin care își așteaptă oaspeții. Normal, era făcut pentru noi, dar rămânem în cel vechi. Vor locui în căminul care nu a fost călcat de nimeni.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” Vezi toate știrile
Citește și