Închide meniul
Foto

Război în Ucraina | Oleksandr Usyk, la căpătul puterilor. „A slăbit zece kilograme într-o săptămână! E îngrozit”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 aprilie 2022, 18:13

Război în Ucraina | Oleksandr Usyk, la căpătul puterilor. „A slăbit zece kilograme într-o săptămână! E îngrozit”

Oleksandr Usyk e campion mondial la box

Colaj Instagram/Profimedia

Războiul din Ucraina a schimbat milioane de vieți și a luat alte câteva zeci de mii. Printre soldații ucraineni care au luptat pentru viață și libertate a fost și Oleksandr Usyk, celebru luptător de box.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soția lui Oleksandr Usyk, Ekaterina, a vorbit despre experiența terifiantă trăită de soțul ei pe front. Femeia a dezvăluit ce efecte dezvastatoare a produs războiul asupra sănătății iubitului ei.

Război în Ucraina | Oleksandr Usyk luptă pe front

Ekaterina susține ca Usyk a pierdut cel puțin 10 kilograme într-o singură săptămână și că soțul ei s-a simțit „sfâșiat și îngrozit” în fiecare luptă cu rușii.

„Soțul meu a slăbit zece kilograme într-o săptămână de război. E îngrozit, în stare de șoc, sfâșiat. Îi este foarte greu. Nu am fost niciodată într-o astfel de situație. Și nimeni nu a fost. Toată generația noastră… Nu ne-am imaginat niciodată așa ceva.

Poziția soțului meu este clară. Întotdeauna a fost pentru Ucraina, a glorificat-o întotdeauna și o va slăvi atâta timp cât va avea suficientă sănătate și putere. Acum înțelege cât de importantă pentru el, să spunem, chiar și următoarea luptă. Pentru el, fiecare luptă este importantă, dar acum, când se vărsă sânge în țara ta, Ucraina vrea să fie glorificată și mândră. Sunt atât de mândră că m-am născut în Ucraina, că sunt ucraineană! Slavă Domnului că s-a întâmplat asta!”, a sous Ekaterina Usyk, potrivit sport.ua.

Reclamă

Oleksandr Usyk și Ekaterina au plecat în Cehia, după ce luptătorul a primit dreptul să părăsească țara. Campionul mondial la box, la categoria grea, își poate pregăti astfel meciul revanșă cu Anthony Joshua.

Casa lui Oleksandr Usyk, ocupată de militari ruși

Ekaterina Usyk a fost anunţată de vecini că nu ar fi bine să se întoarcă acasă. Lângă vila ei ar fi fost amplasate tancuri. Femeia a avut o reacţie categorică pe reţelele sociale, chiar înainte să plece din Ucraina.

Eu sunt bine, familia mea este teafără. Din păcate, este adevărat, militarii ruși s-au mutat în casa mea. De când au intrat la noi în ţară, au înnebunit. Case bune, oameni liberi. Orașele lor în timp de pace arată ca Mariupol acum.

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu dacă vor pleca în curând, dar nu asta e important. Sunt mai interesată de ce se întâmplă cu vecinii mei, oamenii care locuiesc aproape de Vorzel. Trebuie să îi salvăm urgent! Doar asta contează acum. Doar pentru asta mă rog, sper ca Dumnezeu să le permită să fugă din calea războiului. Pace și bine tuturor, asta vă doresc. Ucraina înainte de toate”, a transmis Ekaterina Usyk, potrivit sport.ua.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și