Închide meniul
Foto

„Militarii ruşi s-au mutat în casa mea!”. Dezvăluiri uluitoare ale unei ucrainence. Soţul ei este pe front

Reclamă

Publicat: 27 martie 2022, 20:57

„Militarii ruşi s-au mutat în casa mea!”. Dezvăluiri uluitoare ale unei ucrainence. Soţul ei este pe front

Casa lui Oleksandr Usyk, ocupată de militarii ruşi

Colaj Instagram/Profimediaimages

Haosul predomină în Ucraina, după 32 de zile de război. Militarii trimişi de Vladimir Putin în Ucraina nu au reuşit să cucerească oraşele importante, dar sunt deja mii de victime în rândul civililor. Soţia lui Oleksandr Usyk, campionul mondial la box, a dezvăluit că ruşii i-au invadat casa din Vorzel, oraş aflat în apropierea capitalei Kiev.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ekaterina Usyk nu mai locuieşte acolo, dar a fost anunţată de vecini că nu ar fi bine să se întoarcă acasă. Lângă vila ei ar fi fost amplasate tancuri. Femeia a avut o reacţie categorică pe reţelele sociale.

Casa lui Oleksandr Usyk, ocupată de militarii ruşi

Eu sunt bine, familia mea este teafără. Din păcate, este adevărat, militarii ruși s-au mutat în casa mea. De când au intrat la noi în ţară, au înnebunit. Case bune, oameni liberi. Orașele lor în timp de pace arată ca Mariupol acum.

Nu știu dacă vor pleca în curând, dar nu asta e important. Sunt mai interesată de ce se întâmplă cu vecinii mei, oamenii care locuiesc aproape de Vorzel. Trebuie să îi salvăm urgent! Doar asta contează acum. Doar pentru asta mă rog, sper ca Dumnezeu să le permită să fugă din calea războiului. Pace și bine tuturor, asta vă doresc. Ucraina înainte de toate”, a transmis Ekaterina Usyk, potrivit sport.ua.

În vârstă de 35 de ani, Usyk este deţinător al centurilor WBA, WBO şi IBF la categoria grea. Era la Londra în momentul în care a Rusia a invadat Ucraina și s-a întors de urgență acasă. S-a alăturat unui batalion defensiv. Aflat acum în Kiev, pugilistul a oferit un interviu răvășitor.

Reclamă

Dacă vor dori să ia viața mea, sau a celor apropiați, va trebui să o fac. Dar nu vreau asta, nu vreau să trag, nu vreau să ucid pe nimeni. Dacă au de gând să o facă ei, nu voi avea de ales.

Poate că va suna sentimental, dar sufletul meu apariține Domnului și trupul și cinstea mea aparțin țării și familiei. Deci nu e vorba de frică, nu există absolut nicio teamă. E doar nedumerire… cum se poate întâmpla așa ceva în secolul 21?

Tocmai au bombardat orașul Mariupol, iar una dintre rachete au ajuns pe acoperișul unui prieten de-al meu. Rușii nu se joacă, dar ei nu știu exact ce se întâmplă aici. Ei sunt victimele președintelui lor, Vladimir Putin„, a declarat Usyk pentru cnn.com.

Reclamă 4 / 0/3

Usyk, lăsat de Guvern să plece din țară

Ucraineanul este campion mondial la box, la categoria grea, după ce l-a detronat anul trecut pe Anthony Joshua. Usyk s-a înrolat de îndată ce a început războiul şi a declarat că sufletul și corpul său îi aparțin Ucrainei. Mai mult, a anunţat că este gata să moară pentru țara sa. Acesta este pe front şi face parte dintr-un batalion de apărare al orașului Kiev.

Totuşi, Usyk a primit acceptul de a pleca din Ucraina pentru a se antrena pentru un meci de box. Luptătorul are parte de o aprobare specială de la Guvern pentru a boxa în revanşa cu Anthony Joshua, meciul urmând să aibă loc în vara acestui an.

Fostul mare campion Vitali Klitschko, care este primarul Kievului, l-a încurajat pe Usyk să plece din ţară. Este convins că aşa poate ajuta mai mult Ucraina.

Am de gând să vorbesc cu Oleksandr Usyk pentru a-i da un sfat, dacă se decide să se lupte. Sunt câteva mesaje speciale pe care le poate transmite acolo„, a declarat Klitshcko pentru telegraph.co.uk.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și