Închide meniul

Război în Ucraina | Rinat Akhmetov, oligarhul acuzat de Volodimir Zelenski că este „omul lui Vladimir Putin”, atac violent la liderul de la Kremlin: „E un criminal de război”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 martie 2022, 20:53 / Actualizat: 8 martie 2022, 18:24

Considerat de mulţi ca fiind un apropiat al lui Vladimir Putin, Rinat Akhmetov, patronul celor de la Şahtior Donetk, a lansat un atac devastator după ce liderul de la Kremlin a decis să declanşeze războiul în Ucraina. Conform presei din Ucraina, omul acuzat în trecut de Volodimir Zelenski că ar fi un apropiat al lui Putin, Akhmetov a rupt orice legătură cu Rusia după ce a început războiul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rinat Ahmetov, atac dur la adresa lui Vladimir Putin

Rusia este o țară agresoare și Putin un criminal de război. Ucraina a fost mereu pacifistă și nu a atacat pe nimeni. Astăzi, în satele, în orașele noastre, infrastructura este distrusă, civilii mor și suferă„, a spus Rinat Akhmetov, conform Jaunenglish.

Oleksandr Zinchenko, mesaj macabru la adresa lui Vladimir Putin

Şi Oleksandr Zinchenko, căpitanul naţionalei Ucrainei, a avut un mesaj extrem de dur la adresa lui Vladimir Putin. Zinchenko a spus că îi doreşte moartea lui Vladimir Putin, într-o postare ştearsă de pe Instagram, după ce Rusia a atacat Ucraina la primele ore ale dimineţii de joi, informează mirror.co.uk. 

Toate detaliile despre războiul din Ucraina sunt pe observatornews.ro

Oleksandr Zinchenko a scris că speră că Vladimir Putin va avea parte de „cea mai dureroasă moarte”, cu cea mai mare de suferinţă.

Jucătorul de 25 de ani l-a făcut pe Putin „mizerie” şi s-a plâns că mesajul său a fost eliminat de reţeaua de socializare. „Sper sa crapi de cea mai chinuitoare moarte posibila, mizerie ce ești!”, a fost mesajul complet al lui Zinchenko. 

Reclamă

Zincenko a mai spus că se apucă de plâns atunci când se gândeşte la compatrioţii săi. „Plâng tot timpul. De aproape o săptămână nu am numărat, dar chiar şi când conduc să merg la antrenament, încep să plâng”, a adăugat el.

Fundaşul de la Manchester City a lăudat curajul compatrioţilor săi. „Cunosc oamenii din ţara mea, mentalitatea lor, toţi gândesc la fel. Sunt atât de mândru că sunt ucrainean şi voi fi pentru tot restul vieţii mele. Când vezi cum se luptă oamenii pentru viaţa lor… Ei preferă să moară şi vor muri, dar nu se vor preda”.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Rinat Akhmetov, atac dur la Vladimir Putin
  • Ahmetov este patronul celor de la Şahtior Donetk

 

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:30 Real Madrid – FC Barcelona 1-2. Fermin Lopez a redus la tăcere fanii de pe Santiago Bernabeu, în El Clasico! 23:13 EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile” 22:27 VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii 22:00 LIVE VIDEOSporting – Guimaraes este ACUM, exclusiv în AntenaPLAY. Meciul serii în Liga Portugal. Porto, victorie muncită la Casa Pia 21:57 „Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!” 21:55 Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!” 21:23 Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă 21:17 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!” 20:35 Manchester United, aproape de o ruşine istorică în Cupa Angliei! S-a calificat în finală după lovituri de departajare cu Coventry 20:35 Sepsi – Universitatea Craiova 1-3. Costel Gâlcă, victorie la debutul pe banca oltenilor. Andrei Ivan, gol după opt luni! Vezi toate știrile
Citește și