Închide meniul

Război în Ucraina | Roman Abramovich, primit la negocierile de pace! Decizia surprinzătoare luată de Vladimir Putin

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 martie 2022, 14:52 / Actualizat: 27 martie 2022, 19:27

Război în Ucraina | Roman Abramovich, primit la negocierile de pace! Decizia surprinzătoare luată de Vladimir Putin

Roman Abramovich e considerat un apropiat al lui Vladimir Putin

Profimedia

Roman Abramovich ar putea să fie implicat în negocierile pentru restabilirea păcii între Rusia și Ucraina. Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, și-a dat acordul ca oligarhul rus să participe la discuții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roman Abramovich își dorește să oprească războiul dintre Rusia și Ucraina și a cerut să fie lăsat să meargă la negocierile dintre cele două părți beligrante, scrie Financial Times.

Vladimir Putin l-a acceptat pe Roman Abramovich la negocierile de pace dintre Rusia și Ucraina

”Este un risc mare pentru el. Dar a spus ‘Vreau să fac ceva’. Putin este imprevizibil și poate să se înfurie, întotdeauna e ceva riscant. Asta atrage multă atenție, ceea ce e periculos”, a declarat un apropiat al lui Vladimir Putin, potrivit sursei citate.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski l-ar fi îndemnat pe omologul american Joe Biden, într-o convorbire telefonică recentă, să nu îl sancţioneze pe Roman Abramovich, deoarece miliardarul rus ar putea fi un mediator util în negocierile de pace cu Moscova.

Abramovich a fost considerat mereu un apropiat al lui Vladimir Putin, motiv pentru care a şi avut de suferit în ultima lună. Este nevoit să renunţe la pachetul majoritar de acţiuni al clubului Chelsea, pe care îl scosese la vânzare cu 3 miliarde de dolari.

Reclamă

Abramovich, apărat de Volodimir Zelenski

La începutul lunii martie, oficiali din cadrul Departamentului de Trezorerie al SUA au elaborat un set de sancţiuni în urma invaziei ruse în Ucraina, care îl viza pe Roman Abramovich.

Când a sosit momentul ca sancţiunile să fie anunţate, odată cu cele impuse de Marea Britanie şi de UE, Consiliul Naţional de Securitate al Casei Albe a transmis Departamentului Trezoreriei să nu le pună în aplicare, motivul fiind acela că preşedintele Ucrainei Volodimir Zelenski i-a solicitat preşedintelui american Joe Biden să amâne sancţionarea oligarhului, care s-ar putea dovedi important în negocierile de pace cu Rusia, potrivit unor surse apropiate situaţiei.

Fosta soție a lui Roman Abramovich se teme că va rămâne fără avere!

Potrivit thesun.co.uk, Irina Abramovich (54 de ani) s-ar „ascunde” într-un conac de 19 milioane de lire sterline (n.r. 22.6 milioane de euro), din Londra. Femeia „trăiește în frică”, motivul fiind acela că averea ei, estimată la 500 de milioane de lire sterline (n.r. 595 de milioane de euro) ar putea fi următoarea vizată de sancțiuni.

Reclamă 4 / 0/3

Fosta stewardesă a companiei rusești Aeroflot are cinci copii cu Roman Abramovich și, cel puțin până în acest moment, nu a avut de suferit. Totuși, a primit o sumă uriașă de la oligarhul care a fost 18 ani patronul lui Chelsea. Divorțul lor este cunoscut drept „cel mai costisitor” din istorie. Magnatul rus i-a lăsat fostei sale partenere cel puțin patru locuințe de lux în Marea Britanie.

Printre acestea se numără o proprietate de lux în Sussex, în valoare de 18 milioane de lire sterline, dar și două vile în Londra, în Eaton Square și în Chester Square. În total, Abramovich i-ar fi lăsat la partaj, fostei sale soții, proprietăți evaluate la peste un miliard de dolari (n.r. 900 milioane de euro). Acestea sunt localizate în Londra, Moscova și St. Tropez.

Unul dintre foștii agenți de securitate ai femeii a spus că aceasta se teme că stilul ei de viață ar putea fi afectat. Totul pentru că bogăția ei vine de la cel cu care a avut o căsnicie de 16 ani. Roman Abramovich are o avere estimată la 9.4 miliarde de lire sterline (n.r. 11.2 miliarde de euro).

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil Vezi toate știrile
Citește și