Închide meniul

Război în Ucraina | „Și-au ieșit din minți!” Darijo Srna, reacție vehementă după ce Rusia a cerut să organizeze Euro 2028. „Ar trebui să intre toți la închisoare!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 martie 2022, 10:51

Război în Ucraina | „Și-au ieșit din minți! Darijo Srna, reacție vehementă după ce Rusia a cerut să organizeze Euro 2028. „Ar trebui să intre toți la închisoare!

Darijo Srna a jucat 15 ani pentru Șahtior Donețk

Profimedia

Legendarul fost jucător al lui Șahtior Donețk, Darijo Srna, a reacționat dur după ce Rusia a cerut să organizeze EURO 2028 sau EURO 2032, chiar dacă Vladimir Putin a declanşat războiul din Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darijo Srna susține că rușii „și-au ieșit din minți” și consideră că ar trebui să fie închiși pentru acțiunile violente din Ucraina.

Război în Ucraina | Darijo Srna: „Rușii și-au ieșit din minți!”

„Nu-mi vine să cred că au putut să ceară să găzduiască un turneu final. Ar trebui să intre toți la închisoare pentru tot ce au făcut. Probabil că glumesc. Rușii și-au ieșit din minți, trăiesc în lumea lor. Trăiesc de multă vreme în lumea lor și nu în lumea noastră”, a spus Darijo Srna, potrivit sport.ua

Darijo Srna (39 de ani) a jucat pentru Șahtior Donețk în perioada 2003 – 2018. Fotbalistul croat a câștigat 10 titluri de campion în Ucraina, șapte Cupe ale Ucrainei, opt Supercupe și o Cupă UEFA.

Din 2014, de când a izbucnit conflictul cu Rusia în regiunea Donbas, Șahtior a fost evacuată din Donețk și și-a disputat meciurile de pe teren propriu la Kiev.

Reclamă

Rusia vrea să organizeze EURO 2028 sau EURO 2032

Rusia a cerut să găzduiască EURO 2028 sau EURO 2032, deşi se confruntă cu numeroase sancţiuni în plan mondial ca urmare a invadării Ucrainei, informează L’Equipe.

Luna trecută, FIFA şi UEFA au anunţat suspendarea cluburilor şi a echipelor naţionale ale Rusiei din competiţiile internaţionale.

“Nu este o glumă. Viaţa continuă pentru noi, suntem deschişi şi pregătiţi”, a declarat Rustem Saimanov, director general al clubului Rubin Kazan şi membru al Comitetului Executiv al Federaţiei de Fotbal din Rusia, citat de news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Serghei Rebrov, reacţie furioasă din cauza războiului din Ucraina

Războiul din Ucraina a făcut mii de victime în cele 30 de zile din momentul în care Vladimir Putin şi-a trimis militarii peste graniţă. Un val de sancţiuni s-a revărsat asupra ruşilor, iar multe dintre dintre cele mai cunoscute companii occidentale şi-au suspendat operaţiunile şi şi-au închis magazinele.

Decizia i-a afectat pe ruşi, care se plâng deja de modul în care trăiesc. „Copiii mor în Ucraina, dar ruşii se gândesc la Coca-Cola„, a răbufnit Serghei Rebrov când a fost întrebat despre războiul din ţara lui.

Recomandări
  • Rusia a cerut să organizeze Euro 2028
  • Darijo Srna, reacție vehementă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
5:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și