Închide meniul

„Copiii mor în Ucraina, dar ruşii se gândesc la Coca-Cola”. Reacţie nervoasă Serghei Rebrov. Legenda lui Dinamo Kiev şi-a ieşit din minţi când a fost întrebat despre război

Publicat: 25 martie 2022, 20:30

Reclamă
„Copiii mor în Ucraina, dar ruşii se gândesc la Coca-Cola. Reacţie nervoasă Serghei Rebrov. Legenda lui Dinamo Kiev şi-a ieşit din minţi când a fost întrebat despre război

Reacţie nervoasă Serghei Rebrov

Colaj Profimediaimages

Războiul din Ucraina a făcut mii de victime în cele 30 de zile din momentul în care Vladimir Putin şi-a trimis militarii peste graniţă. Un val de sancţiuni s-a revărsat asupra ruşilor, iar multe dintre dintre cele mai cunoscute companii occidentale şi-au suspendat operaţiunile şi şi-au închis magazinele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia i-a afectat pe ruşi, care se plâng deja de modul în care trăiesc. „Copiii mor în Ucraina, dar ruşii se gândesc la Coca-Cola„, a răbufnit Serghei Rebrov când a fost întrebat despre războiul din ţara lui.

Serghei Rebrov, reacţie furioasă din cauza războiului din Ucraina

Este uimitor ce se întâmplă: e un război, dar în supermarketuri oamenii se luptă pentru zahăr când le mor fiii. Întrebarea mea este: dacă un frigider gol bate televizorul, mai poate ajunge ceva la ei? Nu cred!

Eu ascult conversaţiile dintre soldaţii ruşi şi mamele lor, sau iubitele lor. Este o nebunie! Aceşti soldaţi ucid copii, femei, civili şi vorbesc despre nişte Coca-Cola„, a declarat Serghei Rebrov pentru sport.ua.

Fostul jucător şi antrenor al lui Dinamo Kiev le-a cerut locuitorilor din Rusia să se răzvrătească la adresa liderului de la Kremlin.

Reclamă

Sper ca oamenii din Ucraina, care sunt cunoscuţi în Rusia, vor încerca să le spună adevărul. Multe lucruri depind acum de oamenii obişnuiţi. Chiar dacă nu ies în stradă, măcar să-şi arate sprijinul! Oamenii se vor răzvrăti pus şi simplu împotriva acestui regim, pentru că acest regim ucide în oameni dorinţa de a progresa, dorinţa de a folosi noi tehnologii. Totul este închis„, a mai spus Rebrov.

Miliardarii ruşi, sancţionaţi de Marea Britanie şi Uniunea Europeană

Oligarhii ruși au primit o lovitură teribilă după declanșarea războiului din Ucraina. Miliardarii care sunt considerați a fi apropiați ai lui Vladimir Putin au fost vizați de sancțiuni fără precedent impuse de Uniunea Europeană și Marea Britanie. Printre aceștia sunt Roman Abramovich, cel care este obligat să renunțe la pachetul majoritar de acțiuni de la Chelsea, și Petr Aven, unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din capitala Angliei.

Petr Aven și-a făcut publică nemulțumirea și a avut o reacție controversată, la o lună după ce militariii ruși au invadat Ucraina. Chiar dacă averea lui era estimată la 4.5 miliarde de lire sterline (n.r. 54 de milioane de euro), acum acesta a ajuns să se teme pentru viitorul său și al familiei lui.

Reclamă 4 / 0/3

Imediat după ce a început războiul și a apărut riscul sancționării, soția oligarhului rus a fost văzută în timp ce făcea turul bancomatelor din Londra încercând să scoată cât mai mulți bani cash. Acumtoate conturile și activele i-au fost înghețate, iar Petr Aven a cedat nervos.

Afacerea noastră este complet distrusă. Tot ceea ce construiam de 30 de ani este acum complet ruinat. Trebuie, cumva, să începem o nouă viață.

Voi mai avea voie să am menajeră sau șofer? Eu nu conduc o mașină… poate va conduce fiica mea vitregă. Familia mea nu înțelege cum o să supraviețuim„, a declarat Petr Aven, potrivit dailymail.co.uk.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și