Închide meniul

Război în Ucraina | Svetlana Khorkina, mesaj pro-Rusia: „Hai să distribuim asta!”. Ce a putut să posteze celebra sportivă rusoaică, mare admiratoare a lui Vladimir Putin

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 6 martie 2022, 12:32

Război în Ucraina | Svetlana Khorkina, mesaj pro-Rusia: „Hai să distribuim asta!. Ce a putut să posteze celebra sportivă rusoaică, mare admiratoare a lui Vladimir Putin

Război în Ucraina | Svetlana Khorkina, mesaj pro-Rusia

Profimedia

Rusoaica Svetlana Khorkina, devenită colonel în armata Rusiei, a ieșit din nou în evidență în mediul online, după un mesaj referitor la țara sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Război în Ucraina | Celebra rusoaică Svetlana Khorkina, mesaj tulburător în mediul online: „Hai să distribuim asta!”

Celebra sportivă, care îl susține de mulți ani pe Vladimir Putin, a distribuit pe rețelele de socializare semnul „Z”, folosit de preşedintele Rusiei şi care apare pe tancurile care au invadat Ucraina.

Svetlana Khorkina este căsătorită cu un fost general din armata Rusiei, cu 23 de ani mai în vârstă decât ea.

Khorkina a făcut apel către cetăţenii din ţara sa, spunându-le să nu se teamă pentru faptul că sunt ruşi, anunță cotidianul Marca.

„Este o campanie pentru cei care nu se tem să recunoască faptul că sunt ruși. Hai să distribuim asta”, a scris Svetlana Khorkina, într-un story postat pe contul de Instagram.

Reclamă

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Război în Ucraina | Ce reprezintă litera Z de pe tancurile rusești

Recent, conform observatornews.ro, ministerul Apărării al Federației ruse a publicat pe canalele oficiale de Twitter și Instagram fotografii cu vehicule militare care iau parte la invazia Ucrainei și a explicat ce înseamnă litera Z de pe echipamentul militar rusesc. Astfel, litera „Z” înseamnă apelul „Pentru victorie”.

 

Reclamă 4 / 0/3

Aşa cum era de aşteptat, postarea respectivă a stârnit un val uriaș de reacții. Acesta nu este primul mesaj controversat al Svetlanei Khorkina. Fosta gimnastă a făcut un comentariu uluitor şi la începutul pandemiei.

Svetlana Khorkina nu se află la prima abatere! Ce a spus la începutul pandemiei

În martie 2020, Khorkina a spus că pandemia de Covid-19 reprezintă „pedeapsa divină” pentru suspendările primite de sportivii ruşi la Jocurile Olimpice și Campionatele Mondiale, din cauza dopajului.

„În opinia mea este un fel de pedeapsă divină. Nu întâmplător, imnul nostru spune că Dumnezeu ne protejează pământul. Amânarea Jocurilor Olimpice este o oportunitate pentru Rusia, de care trebuie să profite pentru a-şi apăra sportivii la Curtea de Arbitraj Sportiv, pentru a se întoarce să concureze de la egal la egal în sportul mondial.”, spunea Svetlana Khorkina, în 2020.

De-a lungul carierei, Khorkina a câștigat 7 medalii olimpice și 20 de medalii la Campionatele Mondiale.

Război în Ucraina | Mesajul lui Zelenski

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, s-a adresat din nou cetăţenilor, într-un mesaj postat pe Facebook, în care le cere să continue rezistenţa şi să lupte, ori de câte ori au oportunitatea. Zelenski vorbeşte despre ocupaţia ”temporară” a unor oraşe şi le cere oamenilor să nu se lase înfrânţi si să iasă în ofensivă.

Preşedintele a apreciat ”fiecare soldat din linia de apărare, fiecare doctor care salvează vieţi, fiecare pompier care stinge incendii, fiecare antreprenor care continuă să muncească, zeci şi zeci de alţi profesionişti, milioane de oameni care au devenit un întreg, programatori care s-au alăturat trupelor de informaţii, fiecare om care s-a alăturat bătăliei, fiecare învăţătoare care nu a abandonat copiii, poliţiştii, funcţionarii publici”.

”Cu toţii am rezistat loviturii împreună. Ne vom reconstrui ţara împreună. De unde ne vine încrederea? Nu sunt doar cuvinte, nu este doar credinţă, este realitatea noastră. O realitate necondiţionată, alimentată de energia poporului nostru”, a transmis Zelenski.

Reclamă
Citește și:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și