Închide meniul

Război în Ucraina | Tony Martin, gest superb pentru copiii ucraineni! Campionul mondial şi-a scos la licitaţie medalia olimpică: „Sper din tot sufletul că îşi vor recăpăta pacea şi libertatea!”

Dragoș Vasile Publicat: 27 martie 2022, 18:28

Reclamă
Război în Ucraina | Tony Martin, gest superb pentru copiii ucraineni! Campionul mondial şi-a scos la licitaţie medalia olimpică: „Sper din tot sufletul că îşi vor recăpăta pacea şi libertatea!

Tony Martin este cvadruplu campion mondial la contratimp şi câştigător de cinci etape ale Turului Franţei

Colaj United Charity

Tony Martin, cvadruplu campion mondial la contratimp şi câştigător de cinci etape ale Turului Franţei, şi-a scos la licitaţie medalia de argint obţinută la Jocurile Olimpice din 2012, în scopul strângerii de fonduri pentru copiii afectaţi de invadarea Ucrainei de către Rusia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tony Martin a început licitaţia sâmbătă, 26 martie, pe platforma United Charity, potrivit news.ro.

Tony Martin şi-a scos la licitaţie medalia olimpică pentru Ucraina

“În fiecare zi, văd imagini teribile din Ucraina la televizor şi simt că este atât de greşit să stau pe canapea şi să accept situaţia! Respectele mele profunde tuturor celor care îi ajută pe oamenii care au nevoie cel mai mult să fie protejaţi: copiii ucraineni şi familiile lor. Vreau să îmi aduc şi eu contribuţia şi să ajut.

De aceea am decis să donez medalia mea de argint de la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012, pentru a strânge bani pentru RTL – Wir helfen Kindern. Nu este uşor să mă despart de cel mai important trofeu din cariera mea, dar având în vedere faptul că milioane de oameni au pierdut aproape totul, este ceva ce îmi doresc mult să fac”, a notat Martin pe Instagram. “Sper din tot sufletul că poporul ucrainean îşi va recăpăta foarte curând pacea şi libertatea!”, a adăugat el.

Roger Federer, donație uriașă pentru salvarea copiilor refugiați din Ucraina

Războiul început de Rusia în Ucraina a schimbat mii de vieți. Legendarul tenismen Roger Federer a sărit în ajutorul copiilor ucraineni. „Îngrozit” de imaginile din Ucraina, Federer a anunţat, vineri, că va dona 500.000 de dolari (452.000 de euro), în favoarea copiilor refugiaţi, pentru ca aceştia să îşi poată „continua educaţia”, conform news.ro.

Reclamă
Reclamă

„Eu şi familia mea suntem îngroziţi de imaginile care vin din Ucraina şi avem inima zdrobită să vedem aceşti oameni nevinovaţi care sunt atât de teribil afectaţi. Vrem pace! Aproximativ şase milioane de copii ucraineni nu mai au acces la şcoală (…)

Am dori să-i ajutăm să facă faţă acestei experienţe extrem de traumatizante. Fundaţia Roger Federer va sprijini asociaţia War Child Holland cu o donaţie de 500.000 de dolari pentru a le permite copiilor ucraineni să-şi continue educaţia”, a scris legendarul tenismen într-un mesaj postat pe reţelele de socializare.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:02

LIVE SCOREGloria Buzău – Farul 0-0. Gică Hagi are nevoie ca de aer de victorie pentru a ataca play-off-ul

15:28

Dinamo a ratat calificarea în LEN Euro Cup. Eşec cu VK Sabac

15:07

Eliza Buceschi şi-a anunţat retragerea de la naţionala României, la 31 de ani! „I-am comunicat decizia selecţionerului”

14:51

Sepsi – FCSB LIVE TEXT, 21:30! Schimbări în primul 11, la campioana României, pentru derby-ul etapei . Echipele probabile

14:15

Rareş Pop l-a sunat pe jurnalistul pe care l-a agresat fizic la Rapid – Oţelul şi totul a fost făcut public

13:45

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Hong Kong. Primul meci pentru Simo după aproape cinci luni

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 3 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și