Închide meniul

Război în Ucraina | Tragedie fără margini! Gimnasta Katya Dyachenko şi-a pierdut viaţa la 11 ani: „A murit sub dărâmături la Mariupol. Un obuz al ruşilor a lovit casa în care se afla!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 martie 2022, 11:35

Război în Ucraina | Tragedie fără margini! Gimnasta Katya Dyachenko şi-a pierdut viaţa la 11 ani: „A murit sub dărâmături la Mariupol. Un obuz al ruşilor a lovit casa în care se afla!

Katya Dyachenko a murit în timpul bombardamentelor din Mariupol

Twitter

Războiul din Ucraina a mai făcut o victimă în sport. Gimnasta Katya Dyachenko, în vârstă de 11 ani, a murit după ce casa în care se afla a fost bombardată de militarii ruşi. Sunt deja peste 120 de copii ucraineni care şi-au găsit sfârşitul în cele 29 de zile de conflict.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Katya se afla în Mariupol, cel mai afectat oraş de la începutul războiului. Vestea tulburătoare a decesului tinerei gimnaste a fost anunţat chiar de oficialităţi. Antrenoarea sportivei, Anastasia Meshchanenkova, a confirmat anunţul dezastruos.

Katya Dyachenko a murit în timpul bombardamentelor din Mariupol

Gimnasta Katya Dyachenko, în vârstă de 11 ani, a murit sub dărâmături la Mariupol. Un obuz al ruşilor a lovit casa în care se afla fata în acel moment. Sincere condoleanţe familiei„, a fost anunţul şocant publicat de Primăria Mariupol, pe contul de Telegram.

Reclamă

Sincere condoleanțe familiei. Nu este nimic mai rău decât moartea copiilor…Nu vom ierta niciodată asta! Ucigașii de copii vor arde în iad!„, a transmis antrenoarea Katyei, Anastasia Meshchanenkova, potrivit thesun.co.uk.

Gimnasta Katya Dyachenko, în vârstă de 11 ani, a murit în urma bombardamentelor rusești asupra Mariupolului. Câți copii ucraineni mai trebuie să moară pentru ca Ucraina să primească în sfârșit sisteme de apărare aeriană și avioane de luptă? Cât timp copiii noștri vor fi scuturile care protejează UE / NATO?”, a transmis și jurnalista Olka Tokariuk, pe Twitter.

Reclamă

Toată lumea gimnasticii este în doliu. Familia copilei a primit deja mii de mesaje de condoleanţe.

Nu îmi vine să cred… colegii noştri din Ucraina ne-au împărtăşit această tragedie groaznică. Acest copil minunat este deja un înger. Nu pot să cred că trăim într-o lume atât de crudă„, a reacţionat şi Iliana Raeva, preşedintele Federaţiei de Gimnastică Ritmică a Bulgariei.

Reclamă 4 / 0/3

RIP, Katya! Tânăra și frumoasa gimnastă de la Mariupol a părăsit această lume mult prea devreme. Ea este una dintre multele victime ale unui război fără sens”, a fost comunicatul Federaţiei de Gimnastică Ritmică din Elveţia.

Mai mulţi fotbaliști au murit în luptele cu trupele lui Vladimir Putin

Serhiy Shestak, atacant la echipa de amatori Cherkasy Cossacks, era înrolat în armată. A fost ucis în lupta cu rușii, într-un oraș aflat la 60 de kilometri distanță de Mariupol. Avea doar 33 de ani.

Bohdan Semenchuk, evolua pentru amatorii de la Sluch Berezne, în nordul Ucrainei. Plecase pe front ca voluntar, dar a murit lângă Kiev. Avea doar 28 de ani.

De asemenea, un fotbalist profesionist este dat dispărut. Rodion Plaksa, 20 de ani, legitimat la Mariupol, în prima ligă din Ucraina, nu mai dat niciun semn de pe 5 martie. Agentul său și colegii au semnalat deja că tânărul de 20 de ani a dispărut.

După ce Serhiy Shestak și Bohdan Semenchuk au murit, numărul victimelor de război în rândul fotbaliștilor a ajuns la cinci. Dmytro Yevdochenko, 16 ani, juca la echipa de fotbal de amatori Atlet Kiev. El și familia lui erau evacuați din Brovary, un oraș de lângă Kiev, în momentul când s-a produs tragedia. Rușii au deschis focul asupra civililor, iar Yevdochenko și mama sa au fost uciși de gloanțe.

Vitaly Sapilo, fost junior la Karpaty Lviv, avea 21 de ani, era comandant de tanc. Dmytro Martinenko, 25 de ani, golgheterul lui FC Hostomel, a avut casa lovită de un proiectil. El și mama lui au murit. Sora sa mai mică a fost rănită grav. Alt jucător, Yuri Tsapiy, 35 de ani (Viktoria Mykolayvka, D3), a dispărut din 27 februarie.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:21
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024